vendelinek Odesláno 18. srpen 2011 Odesláno 18. srpen 2011 Jo,máme čtečku otisků,ze začátku mi to taky nechtělo otevírat,než sem se naučil dávat prst na stejný místo,ted už je to v pohodě,otisky berou na všechny prsty,kdybys o jeden přišel,máš jich ještě 9:D jsou mezi nama i takoví,co jim otisky nendou a ty maji číp:D Citovat
lape Odesláno 18. srpen 2011 Odesláno 18. srpen 2011 cim dal tim vic miluju, ze jsem osvc Tak to buď fakt rád,protože to,co se děje ve většině českých otrokářských společností je až neuvěřitelné. Citovat
Kirbyova Odesláno 18. srpen 2011 Odesláno 18. srpen 2011 Ahoj, já si myslím, že je to naprosto v pořádku. Tento údaj by se měl zanést do nějaké databáze firmy a pak se určité dveře kam máš mít přístup nakódují tvým otiskem. Čili by ses neměl třeba dostat k řediteli do kanclu:) Je to podle mě stejné jako když mají tvou složku v šuplíku. Jak se již zde řeklo, otisky prstů ke vstupům budou za chvíli všude. Je to hold pokrok. Citovat
Kuple Odesláno 18. srpen 2011 Odesláno 18. srpen 2011 Přiznám se, že na tom taky nevidím nic špatného. Možnost zneužití mi přijde zcela mizivá nehledě na to, že to je stejně uložené jenom někde lokálně. A sehnat někoho otisk prstu asi fakt nebude problém - třeba ze skříňky v šatně, z hrnku od kafe atd. Nech to plavat. Výhodnou, a je fakt že pro někoho nevýhodou , je že za tebe nikdo nečipne. To bych já, jako zaměstnavatel, dost vítal a udělal všechno pro to, abych to pro svý lidi měl taky.... Citovat
Miss Scratch Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 stejne tak je to ale s kartou, ktere se nacte ruzne opravneni Za vsim hledej penize. Biometricky system bude drahy na porizeni, ale provozni naklady bude mit rozhodne nizsi a usetri se i prace technika. Nemusi se neustale vymenovat zlomene karty, ztracene karty, nezasira se tim databaze atp. Takze za me souhlas, ale na druhou stranu se mi tento pokrok vubec nelibi....... Scratch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.