Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cau.mam 306 cabrio roland garros,prestalo mi fungovat stahovani strechy,uz sem byl u tri elektrikaru a nevedej si rady.muzete mi prosim nekdo poslat schema elektryky na strechu?

post-22402-1410961908274_thumb.jpg

Odesláno

A mas dost toho oleje co je v kufru u toho motorceku co zdviha strechu ? Viem ze raz tu riesili nieco podobne na 206 CC a obehala X servisu holka, chteli ji to cele vymenit, a problem byl jen v malo oleju v nadrzke ...

Odesláno

Ahoj, taky to může být špatná řídící jednotka.. nebo je jen potřeba tu jednotku zresetovat. To v případě, že se střecha úplně celá nestáhla, nebo naopak nevytáhla..

Odesláno

prave ze strecdha povyjela,zas se spustila.pak to udelala jeste jednou a pak uz se jen zamkla a hotovo.jak se resetuje?mel by ste nekdo to schema?at se na to elektrikar muze mrknout.popr kde to opravujou?jsem ze slap.ale do peugeota se mi nechce-to bude raketa.

Odesláno

Pozeral si tu kapalinu ? To vyzera ako keby si jej nemal dostatok :)

Odesláno

kapaliny je dost.tou jednotkou to taky asi nebude.protoze kdyz mam zamacklej cudlik na stahovani strechy a rucne odklopim zadni dil strechy nahoru tak to ma snahu neco delat.ta pistnice ktera zveda ten zadni dil sepne a hned se zas vypne.a aby to nebylo tak jednoduchy tak to udela jen obcas-ne pokazde.motor cerpadla taky nekdy zavrci a nekdy ani nehlesne.proste je to cely v pr.......ted to prodavam a kdyz se mi ta strecha nepovede rozhejbat-budu muset tezce pod cenu.

Odesláno

Tak to netuším, to se mi ještě nestalo a doufám, že ani nestane.. každopádně zkus člena \"Dopiťák\", z nějakých jiných témat jsem pochopil, že tomu dost rozumí...

Odesláno

hele nechavam to za 55.mam to jinak ve fakt dobrym stavu,absolutne bez koroze,strecha jak nova,vsechno v puvodnim stavu,najeto 105000 a tim ze je to limitovana edise a je jich fakt malo......ale treba v nemecku je ten samej co mam ve stejnym stavu za 3500eur.

post-22402-14109619108761_thumb.jpg

Odesláno

ahoj pošli mi vin + stav popřípadě dodělanou výbavu co podle vinu nenajdu.. docela bych o to auto měl zájem jelikož moje kabro mám ve výstavbě a jízdy bez střechy mi začínají dost chybět :)

jinak střechu bych ti dal dohromady ale když sem tak koukl na tvou lokaci tak to asi nemá smysl ..

mám tu zatím rozjednanou jednu 206ku CC a 405ku T16 ale zatím sem se na ty auta nebyl podívat tak nemůžu říct jestli se mi budou líbit ale 306ka je z nich nejhezčí a tenhle starej roland má něco do sebe

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...