camioneros Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 cau.mam 306 cabrio roland garros,prestalo mi fungovat stahovani strechy,uz sem byl u tri elektrikaru a nevedej si rady.muzete mi prosim nekdo poslat schema elektryky na strechu? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 A mas dost toho oleje co je v kufru u toho motorceku co zdviha strechu ? Viem ze raz tu riesili nieco podobne na 206 CC a obehala X servisu holka, chteli ji to cele vymenit, a problem byl jen v malo oleju v nadrzke ... Citovat
MartyAA Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Ahoj, taky to může být špatná řídící jednotka.. nebo je jen potřeba tu jednotku zresetovat. To v případě, že se střecha úplně celá nestáhla, nebo naopak nevytáhla.. Citovat
camioneros Odesláno 5. srpen 2011 Autor Odesláno 5. srpen 2011 prave ze strecdha povyjela,zas se spustila.pak to udelala jeste jednou a pak uz se jen zamkla a hotovo.jak se resetuje?mel by ste nekdo to schema?at se na to elektrikar muze mrknout.popr kde to opravujou?jsem ze slap.ale do peugeota se mi nechce-to bude raketa. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 Pozeral si tu kapalinu ? To vyzera ako keby si jej nemal dostatok Citovat
camioneros Odesláno 6. srpen 2011 Autor Odesláno 6. srpen 2011 kapaliny je dost.tou jednotkou to taky asi nebude.protoze kdyz mam zamacklej cudlik na stahovani strechy a rucne odklopim zadni dil strechy nahoru tak to ma snahu neco delat.ta pistnice ktera zveda ten zadni dil sepne a hned se zas vypne.a aby to nebylo tak jednoduchy tak to udela jen obcas-ne pokazde.motor cerpadla taky nekdy zavrci a nekdy ani nehlesne.proste je to cely v pr.......ted to prodavam a kdyz se mi ta strecha nepovede rozhejbat-budu muset tezce pod cenu. Citovat
MartyAA Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 Tak to netuším, to se mi ještě nestalo a doufám, že ani nestane.. každopádně zkus člena \"Dopiťák\", z nějakých jiných témat jsem pochopil, že tomu dost rozumí... Citovat
Andreww Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 A když jsi u toho prodeje. Za kolik to máš v plánu prodat? Citovat
camioneros Odesláno 7. srpen 2011 Autor Odesláno 7. srpen 2011 hele nechavam to za 55.mam to jinak ve fakt dobrym stavu,absolutne bez koroze,strecha jak nova,vsechno v puvodnim stavu,najeto 105000 a tim ze je to limitovana edise a je jich fakt malo......ale treba v nemecku je ten samej co mam ve stejnym stavu za 3500eur. Citovat
camioneros Odesláno 7. srpen 2011 Autor Odesláno 7. srpen 2011 lidi co to ctete kolik bych za nej mel nebo mohl chtit? Citovat
Plisnakcz Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Zdarec jj zkus Dopitaka je to muj dobrej kamoš a on ti to da dohromady aji me to cely delal když mi to nešlo jinak hezkej Garros Citovat
Dopiťák Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 ahoj pošli mi vin + stav popřípadě dodělanou výbavu co podle vinu nenajdu.. docela bych o to auto měl zájem jelikož moje kabro mám ve výstavbě a jízdy bez střechy mi začínají dost chybět jinak střechu bych ti dal dohromady ale když sem tak koukl na tvou lokaci tak to asi nemá smysl .. mám tu zatím rozjednanou jednu 206ku CC a 405ku T16 ale zatím sem se na ty auta nebyl podívat tak nemůžu říct jestli se mi budou líbit ale 306ka je z nich nejhezčí a tenhle starej roland má něco do sebe Citovat
Mazligg Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Delalo mi to samy, kdyz jsem mel malo doklopenej predek u celniho skla, jak kdyby nejaky cidlo v haji.... Citovat
MartyAA Odesláno 4. září 2011 Odesláno 4. září 2011 Jinak tady máš ten manuál na zapojení střechy.. http://www.martyaa.wz.cz/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.