Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, už ste někdo zkoušel rozebírat přední světla u 206ky?Jde to?Rád bych udělal něco jako honza, vnitřní rámeček do černé barvy-asi jen transparentním sprejem,ale nevím,jestli se tam dá dostat. Díky:papa

Odesláno

Jeden o koze a druhý o voze :D

2triniti - Jorge měl asi na mysli, jestli jde sundat to čelní sklo, že???

2Jorge - je to přilepaný lepidlem a to DOST DOBŘE. Ani se o to radši nepokoušej, na 100pro to někde křupne. To je radši prodej a kup už takhle udělaný.

2triniti - taky jsem je měnil a docela pakárna. Přístup jak k penězům :D

Odesláno

Jojo,šlo mi \"odmontovat\" jen sklo, což jak čtu a jak sem na to dnes znova koukal, je možný úspěšně udělat tak na 0,001%:(

No tak budu jezdit stále tak dál, páč na jiný nény penyz:(resp by byl,ale...no je potřeba na něco jinýho:(

Odesláno

Koukni na web www.autodoplnky.cz - světla a tam je fyrma od A která prodává za super ceny přední světla. A nebo je v praze jeden prima krámek kde je též mají jak vystavené tak v katalogu. Ale jinak jak už víše psali do světel se nedá bez poškození vlézt

• O 2 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem Radek V.

2Tazman

hod sem adresu toho prima kramku.........dik;)

Neboj najdu vizitku a hodim se adresu. Někam jsem ji dal, já si tam pamatuju cestu po spaměti tak ji nepotřebuji :D

:papa

Odesláno

Neni pravda, že světla na 206 nejdou rozebrat ! Všechno jde, když se chce. I když jsou zalepený dost dobře, tak rozebrat jdou. Zatím jsem to nerozebíral, protože teď už mám auto hotový (vpředu xenony), ale příště budu dávat bixenony, a černý vnitřky ( i paraboly ! ).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...