Jorge Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Ahoj, už ste někdo zkoušel rozebírat přední světla u 206ky?Jde to?Rád bych udělal něco jako honza, vnitřní rámeček do černé barvy-asi jen transparentním sprejem,ale nevím,jestli se tam dá dostat. Díky:papa Citovat
tribiani Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 jo, zrovna sem před 14 dněma měnil za čirý..docela fuška, když nevíš za co vzít..ale mohl bych ti poradit Citovat
Antares Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 Jeden o koze a druhý o voze 2triniti - Jorge měl asi na mysli, jestli jde sundat to čelní sklo, že??? 2Jorge - je to přilepaný lepidlem a to DOST DOBŘE. Ani se o to radši nepokoušej, na 100pro to někde křupne. To je radši prodej a kup už takhle udělaný. 2triniti - taky jsem je měnil a docela pakárna. Přístup jak k penězům Citovat
Jorge Odesláno 10. březen 2005 Autor Odesláno 10. březen 2005 Jojo,šlo mi \"odmontovat\" jen sklo, což jak čtu a jak sem na to dnes znova koukal, je možný úspěšně udělat tak na 0,001% No tak budu jezdit stále tak dál, páč na jiný nény penyz:(resp by byl,ale...no je potřeba na něco jinýho:( Citovat
Tazman Odesláno 11. březen 2005 Odesláno 11. březen 2005 Koukni na web www.autodoplnky.cz - světla a tam je fyrma od A která prodává za super ceny přední světla. A nebo je v praze jeden prima krámek kde je též mají jak vystavené tak v katalogu. Ale jinak jak už víše psali do světel se nedá bez poškození vlézt Citovat
Radek V. Odesláno 11. březen 2005 Odesláno 11. březen 2005 2Tazman hod sem adresu toho prima kramku.........dik;) Citovat
Jorge Odesláno 13. březen 2005 Autor Odesláno 13. březen 2005 nj,skoda ze do nich nejde vlezt. Ono totiz hodit ramecek do cerny je proste to nejlevnejsi Citovat
Tazman Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 Napsán autorem Radek V. 2Tazman hod sem adresu toho prima kramku.........dik;) Neboj najdu vizitku a hodim se adresu. Někam jsem ji dal, já si tam pamatuju cestu po spaměti tak ji nepotřebuji Citovat
Alííí Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Neni pravda, že světla na 206 nejdou rozebrat ! Všechno jde, když se chce. I když jsou zalepený dost dobře, tak rozebrat jdou. Zatím jsem to nerozebíral, protože teď už mám auto hotový (vpředu xenony), ale příště budu dávat bixenony, a černý vnitřky ( i paraboly ! ). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.