Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdar obobo jak zijez?!:papa

niekde som tu vo fore nasiel odkaz na kolesa na 106tku a bolo to tam zoradene podla motorov a boli tam moznosti co ti tam vleze....

Odesláno

Cau draku, jak je za louzickou v uprsene zemi? :D

Podle sirky je to rozdeleny podle kroutaku motoru....Proto tam maji ty potvurky obcas tri-derovy disky :D

Jen nevim, kolik je svetlost zadniho blatniku a ted se mi to venku nechce zjistovat, bo tam mrzne jak prase :(

Odesláno

Ja je tam mam cely rok a no problem. Jen ve predu ti u maximalniho rejdu pujdou na ramena, tak pokud tam das 1cm podlozku, vse OK. Ja ji tam nemam, drou, ale nicemu to vyrazne nevadi.

Vzadu jsou OK na standartnich discich

Jinak ja mam gumy 175x70 R13 a jejich prumer je o 7mm vetsi nez standartni na 165. Mozna bys tam mohl dat 175x60

Odesláno

já mám 165/70/13, mám mít 165/65/13 a když vlezou do zadu 3 lidi, tak to drhne. Možná je blbě přestavená torzka, ale prostě v zatáčkách drhnou zadky o zástěrky.Bohužel. Předky drhnou při plným rejdu o podběhy.Ale seru na to, hlavně zdraví.Mám to stejně zimní, a už se těším na letní 165/65/13. Já chtěl dávat 175/55/14 nebo tak nějak, ale mám pocit, že by to vypadalo prasopsovsky, navíc nejsou lóve na 14tky disky.

Odesláno

jo, panove, tak sem prezul, sou tam teda 175/70 R13, nic nedrhne a vse slape jak ma, by me zajimalo co tam mate za problemy :D ja jenom musel otocit jednu sponu, aby nedrhla, ale jinak nic vic nebylo.

ale jsoun to sileny balony, to auto vypada ted jak off road, mno musim si zvykat :D

Odesláno

No tak dobře....já nemám prachy na kola. Já šetřím na svatbu, ( nebo spíš...jsem dokopanej k šetření ) a tudíž si nesmím nic koupit na auto.Teď jsem si prosadil poloosu, to byly zas 4tis v prdeli tak nemůžu dál pochtivat.Ach jo:(

Odesláno

ja ted daval 1000czk za novej moturek do ostrikovacu, + namontovani, 600za prezuti kol a jeste me ceka vymena oleje, nemam vubec z toho radost....

svatbu mam jeste daleko pred sebou :D

Ale segra se v cervnu vdava

Odesláno

Mně to čeká 20 srpna.:papa

To si ten motůrek neumíš namontovat sám....? Já bych Ti předal paměti kdybys řekl.Já už to měl rozdělaný tolikrát....

Já měnil oil teďka s tou poloosou.Co tam dáváš? Polosynt? já jo.

Odesláno

ja sem linej na to, abych si to montoval sam :D:D me se to v ty zime nechtelo rozdelavat, samozrejme ze vim jak to tam dat, ja sem si ho sam vymontoval :D

ten plast, mam jen jedno reseni, zeptej se v pezotu, mozna te to vyjde nejlevneji, bude i mozna levnejsi nez na vrakaci, nebo pockej a az zrusim tu svou :D:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...