wefa Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Zdravím, máte doporučení na nějaký servis klimatizací v Plzni? Doporučení, poznatky kam zajet, nebo naopak nejezdit? Zatím to vypadá na http://www.autoservis-srp.cz/auto-servis/servis-klimatizaci.htm Nic rozumnějšího jsem zatím nenašel. Citovat
godzila.01 Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 podle mně dost drahé a neznám ten serviz .... V plzni dobře tyhle věci dělá Hartl, Jedlička, i když dneska má plničku už skoro každá dílna ... .) Citovat
wefa Odesláno 9. červenec 2011 Autor Odesláno 9. červenec 2011 podle mně dost drahé a neznám ten serviz .... V plzni dobře tyhle věci dělá Hartl, Jedlička, i když dneska má plničku už skoro každá dílna ... .) Ceny nevím, nezajímal jsem se o to nějakou dobu. Hartl si myslím bude mít plno, ale zkusím zavolat. Na jedličku třeba webovky bys měl? Něco jsme našel, ale to se mi nezdá :/ Citovat
godzila.01 Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Jedlička podle mně ani stránky nemá ... Ale je to v Radobyčicích .... Oba mají plno pořád, chce se to domluvit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.