ujomarian Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Zdar všetkym, pri zatiahnutej ručnej brzde sa mi lavé zadné koleso pretáča, brzdové obloženie je na hornej strane zodraté na cca 1/2 hrúbky na spodnej strane je ako nove. Dá sa to doštelovať alebo je nutná výmena za nové platničky? prípadne čo všetko sa pri výmene zadných platní má vymenit? auto P206 SW, zadné brzdy sú bubnové Dik za odpovede Citovat
ivanh Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Ak pri brzdeni pedalom funguje ako ma tak s najvacsou pravdepodobnostou mas problem so zablokovanym lankom rucnej brzdy. Asi korozia. Citovat
ujomarian Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 problem je iba s rucnou brzdou na tomto kolese, da sa to premazat alebo radsej dat nové lanka? dalej dá sa odstránit nerovnomerný obrus brzdového obloženia? ako som uz hore písal horna strana oblozenia je zodratá na 1/2 hrúbky a spodná ako nová Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.