R1kimi Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 To podfukovanie odstránim novými podložkami to je mi jasné. Ale predtým vstreky musia von a už keď budú vonku tak ich chcem dať premerať no neviem hodnoty pri akom tlaku majú rozprašovať. Nevie niekto ? Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Dement: dekuji ti za info :-) ale jak poznam ze je to tim EP ventilem ??? jde to nak promerit nebo neco jineho se stim dela ??? R1kimi: tak jsem ted projel \"JAK NA TO?\" ale o vstrikach tam nic neni :-( tudis nemohu poradit Citovat
R1kimi Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 stajgrpavel nevadí - cením si tvoju snahu. Zajtra pôjdu vstreky von ak sa okolnosti nezmenia. Citovat
Dement Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Dement: dekuji ti za info :-) ale jak poznam ze je to tim EP ventilem ??? jde to nak promerit nebo neco jineho se stim dela ??? R1kimi: tak jsem ted projel \"JAK NA TO?\" ale o vstrikach tam nic neni :-( tudis nemohu poradit Když nastartuji studený motor,mám tam cca 1000-1100 ot.,po ohřátí motoru sepne EP ventil a podtlakem přes tu membránu se pohne lanko a sníží volnoběh na mnou nastavených 800 ot. Ventil jsem vymontoval a vyzkoušel připojením k transformátoru od model. železnice či podobnýmu které má 12 V napětí(nebo kablíky s \"krokodýlky\" a připojit k baterce u auta).Za jedno je slyšet jak EP ventil cvakne a jdou profouknout různé kanálky.Myslím že při snížení volnoběhu je relé pod proudem. Citovat
Dement Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 To podfukovanie odstránim novými podložkami to je mi jasné. Ale predtým vstreky musia von a už keď budú vonku tak ich chcem dať premerať no neviem hodnoty pri akom tlaku majú rozprašovať. Nevie niekto ? V příručce \"jak na to\" pro P 309 je popsán motor XUD 7 T,kde je držák trysky LCR 67 307,tryska je RDNOS DC 682 D a otvírací tlak je 130 bar.Změna podložky o 1 mm způsobí změnu vstřik.tlaku o 10 bar. Já si myslím že v tom nebude větší rozdíl.Pokuď ti motor nekouříl černě při všech otáčkách,tak jsou trysky dobré a zkusil bych kolik ukazuji otvírací tlak.Vzal bych nejvyšší hodnotu z těch všech a takto bych nastavil ostatní. Citovat
stajgrpavel Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Dement: a prosimte kde jsi sehnal EP ventil ??? Citovat
stajgrpavel Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 dement: tak jsem se byl prace kouknout na ten ventyl a koukal jsem kde se co hybe .... to lanko bylo moc pekne uvolnene ... takze jsem ho trosku doponoval stelovacim sroubem na bohdenu... tak uvidime co to vecer udela az pojedu z prace :-) jen nevim proc me u toho lidi tak nevericne sledovali :-) kuchar v bilem obleceni se hrabe v motoru .... co se jim na tom asi nezdalo ;-) Citovat
Dement Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 EP ventil jsem vzal z mého starého peugeota,novej je pěkně drahej.Nebo kouknout někde na vrakáči. Tak napiš jak jsi dopadl Citovat
stajgrpavel Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 tak to nepomohlo ... a ted uz na to zas nebude par dni cas ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.