jmonika Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 Mám jeden dotaz, je možné bez jakýchkoliv problémů připojit CD changer k originál radiu /blaupunkt/? Díky Monika Citovat
sipka Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 V návodu k autu o tom určitě budou psát. Jestli rádio changer podporuje. Jinak musíš vědět co máš za typ rádia a typ toho changeru co tam chceš připojit. Pak se do tá zjistit Citovat
jmonika Odesláno 22. únor 2005 Autor Odesláno 22. únor 2005 Díky za odpověď. Návod k autu právě nemám, takže proto se ptám tady. Radio je Blaupunkt, takže koupím samozřejmě changer k Blaupunktu... Jen doufám, že zapojení půjde bez problémů. Monika Citovat
sipka Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Pokud to koupíš přímo u Peugeota tak by neměl být problém se zapojením. Rádio může být totiž blokované pouze na originál changer, ale přeně ti to nepovím. 406 to tak má, že tam funguje jen originál changer koupenej přímo v peugeotu. Ale prý existujou firmy co to dokážou odblokovat. Už se to tu taky řešilo ale na 406 Citovat
jmonika Odesláno 23. únor 2005 Autor Odesláno 23. únor 2005 Changer přímo u Peugeota kupovat nebudu, mám nabídku za dobré peníze koupit changer jinde. Mám 206 a doufám, že to připojení proběhne bez problémů. Monika Citovat
Marek206 Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Firma stualarm v praze řeší tyhle možnosti propojení Origo rádia s jinýma typama changerů. V podstatě je potřeba koupit propjovací kabel s interfacem. Jestli nezapomenu, tak zítra juknu do katalogu, a dám vědět. Citovat
Tazman Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Knandaáno CD changeru je zapotřebí po fizické montáži načist diagem. Pokud už tam někdy CD changer byl ali tak si myslím že se to musí načist zkrze Diak. Protože to snad jde přez řd. jedn. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.