Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoj

Koupil jsem ojety vuz a dnes byl na evidenčce...tam mi napsali že nemám v technickem prukazu napsane tažné zařízení,které je namontovane na vozidle.Resp. ono tam je napsane v poznámkách od výroby s razítkem peugeot. Tudíž mi napsali že evidenční kontrola nevyhovuje:bojim...Chci se zeptat jestli to bude nějaký problem ted při přihlašování vozidla na mě,nebo to am jednoduše dopíšou??:myslim Nechapu ale,že jim to nikde nevadilo,kdyžř tam je už od vyroby ,ale ažý ted to po mě chce a při tom budu už třetí majitel...

Odesláno

Jestli máš TZ zapsaný ve velkym techničáku a nemáš ho v malym, tak to zas nějakej úředník zoslil. Měli by ti to normálně do malýho zapsat.

Odesláno

Nojo jsou to blázni oni často si nerozumí ani mezi sebou ,natož pak normální člověk :-( Doufám že to tak bude,protože běhaní po uřadech opravdu muj koníček není ...

Odesláno

Nesnáším české uřady !! Budu již čtvrtý majitel vozu ,tudíž vozidlo muselo jit přes 4 evidenční kontroly a jedinymu mě hovada v Lokti napíšou že neprošlo,kvuli tažnému zařízení,které je napsané pouze v poznámkách od vyrobce Peugeot a ne o řádek víš ,jak si asi ten pán představuje...Teď prý abych šel za puvodním majitelem,aby tažné zařízení nechal přepsat někam jinam.... Tomu se chci vyhnout a chtěl bych TZ sundat a zajet s autem někam jinam ,ale bojím se že tam zas budou mit keci že tam TZ neni..Nemáte s tím nekdo taky zkušenost a je vubec možný takhle dělat v podstatě dvě Evidenční kontroly? a pak ža na přepis je 10 dní,bych nestihl ani kdybych se víte co....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...