roura Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Hoj Koupil jsem ojety vuz a dnes byl na evidenčce...tam mi napsali že nemám v technickem prukazu napsane tažné zařízení,které je namontovane na vozidle.Resp. ono tam je napsane v poznámkách od výroby s razítkem peugeot. Tudíž mi napsali že evidenční kontrola nevyhovuje:bojim...Chci se zeptat jestli to bude nějaký problem ted při přihlašování vozidla na mě,nebo to am jednoduše dopíšou?? Nechapu ale,že jim to nikde nevadilo,kdyžř tam je už od vyroby ,ale ažý ted to po mě chce a při tom budu už třetí majitel... Citovat
Návštěvník Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Jestli máš TZ zapsaný ve velkym techničáku a nemáš ho v malym, tak to zas nějakej úředník zoslil. Měli by ti to normálně do malýho zapsat. Citovat
roura Odesláno 16. červen 2011 Autor Odesláno 16. červen 2011 Nojo jsou to blázni oni často si nerozumí ani mezi sebou ,natož pak normální člověk :-( Doufám že to tak bude,protože běhaní po uřadech opravdu muj koníček není ... Citovat
roura Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 Nesnáším české uřady !! Budu již čtvrtý majitel vozu ,tudíž vozidlo muselo jit přes 4 evidenční kontroly a jedinymu mě hovada v Lokti napíšou že neprošlo,kvuli tažnému zařízení,které je napsané pouze v poznámkách od vyrobce Peugeot a ne o řádek víš ,jak si asi ten pán představuje...Teď prý abych šel za puvodním majitelem,aby tažné zařízení nechal přepsat někam jinam.... Tomu se chci vyhnout a chtěl bych TZ sundat a zajet s autem někam jinam ,ale bojím se že tam zas budou mit keci že tam TZ neni..Nemáte s tím nekdo taky zkušenost a je vubec možný takhle dělat v podstatě dvě Evidenční kontroly? a pak ža na přepis je 10 dní,bych nestihl ani kdybych se víte co.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.