Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Galaxy S II má přisvětlovací diodu Ale Lubk0 (jako skoro vždy) nemá úplně pravdu. Znám okolo sebe mnoho uživatelů, pro které není problém zaplatit pár dolarů za aplikaci v Android Marketu. Včetně mě. Spíš je pro většinu uživatelů tabu on-line platba po internetu. Je super, že si ani poriadne neprečítaš môj príspevok, a už hodnotíš 1. Nehovoril som o ANDROIDE, ale danú vec som písal k IOS Takže je to scestné 2. IOS market a ANDROID market nemôžeš porovnávať. Android márket, má plno aplikácií free, aby som to bližšie špecifikoval, už v základe má toho strašne vela free, a na markete je aj vela uzitocnych programov zdarma ISO market je trocha jinej, a tech aplikacii tam neni zdarma ani zdaleka tolko ... Treba naposledy sme riesili onu zakladni funkci dnesnich androidu \"WIFI HOTSPOT\" tj ze tvuj telefon udela wifi, na ktorou se pripojis napr notebookem. Na IOS ju v zaklade nenajdes, a poplatok za nu je 25 dolarov Ked to nejaky amik potrebuje, tak si to zaplati Nevidel som slovaka, s môjho okoli, ktorý to nahánal, ze by za to dal 25 dolárov ... 3. Kúpna sila ameriky ale i iných vyspelejších krajín je aj tak trocha inde ... Když si tu nekdo neco koupí, tak je to vyslovene nejaká blbina za 1 ci 2 Eura, alebo za par centov Chcel by som vedet, kolko realne uzivatelov si kupilo do androidu nejakou plnohodnotnou navigaci, uz len pokaslany sygic za 30 Eur ... Tam je to vicemene uplne bezne, takze sem porovnaval trocha jine aplikace, a porovnaval sem je na IOS ne na ANDROIDE 4. Takze ta nabuduce len prosim, najskor si to poriadne precitaj ... Citovat
kujon106 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Hotspot telefony s iOS už udělat umí, akorát se to tam jmenuje Wi-Fi tethering Citovat
h4wk3y Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 tak ja teda jel na iOS cca 2 roky a co jsem potreboval, to jsem v App Storu nasel vzdy i ve free alternative... Jsou tam free aplikacek i her sileny mraky... A sdileni netu pres WiFi umoznuje uz davno zdarma iPhone... Jen O2 CZ s tim mel problemy, ale uz to ma taky... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Cca 5 mesicu spatky to proste neposkytoval Jak to je dnes, nevim, pokrok ze to udelali h4wkey, to ze si tam nasel vsechno ty, co jsi potreboval, neznamena, ze je tam take mnozstvo free aplikaci, jako v android marketu Wi-Fi tethering se to jmenuje i v dnesnich androidech Treba v mem 2.3.2 urcite Citovat
MrChodny Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 iOS 5 beta 2: Představení klíčových novinek nové verze systému Citovat
kujon106 Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Tak to bude verze androidu/výrobce upravovat, neb u mě se to jmenuje \"Přenosný hotspot Wi-Fi\". iOS 5 Steve představoval před 3 týdny, jestli se nepletu. Sledova jsem to live a z mojí strany celkem zklamání. Citovat
h4wk3y Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 5 mesicu zpatky to poskytoval... jen ne pres WiFi... pouze pres USB ci BT... a mozna tam toho neni tolik free, ale je tam uplne vsecko co chces free... [upravil dne 30/6/11 09:00 h4wk3y] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 5 mesicu zpatky to poskytoval... jen ne pres WiFi... pouze pres USB ci BT... a mozna tam toho neni tolik free, ale je tam uplne vsecko co chces free... [upravil dne 30/6/11 09:00 h4wk3y] Jo, BT a USB je o niecem v tomto pripade Jo, je tam vsechno co potrebujes ty, ne vsak pro vsechny Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Inak pro zajimavost ... Ja si myslim, ze to android zachvili vsecko rozvalcuje http://www.linkedin.com/news?actionBar=&articleID=606258555&ids=0Vdj0Me3sQc3oIcPsOc3wUd30Sb30Qc3oSdjkMdyMNdzsTc3sQc3oIdjkRe3kOdz0S&aag=true&freq=weekly&trk=eml-tod-b-ttle-8 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 ja jsem taky uvazoval nad HD2 ale je to moc velke a parametry uz taky dneska nic moc spis me zaujala cena LG optimus 7 je ted 4300 a za takovej telefon myslim ze dost slusne! jen ty WP7 nevim? a nebo ted maji prijit na ceskej trh 2 cinsti vyrobci coz bude hodne zajimave! Treba ZTE Blade za tu cenu je dost mazec a co teprve az prijde model Skate Ake slabe parametre ? :D Ved ma rovnake parametre, procak, ramku ako treba IPHONE 4 ? Ci i ten je mimo ? Treba ZTE co tu uvadis ma jasne slabsi parametre Celkem na smich ne ? Optimus ma novejsi procesor, na rovnaky frekvenci .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.