h4wk3y Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 hele, ja taky bojuju se Samsung Galaxy 2 a prijde mi to nejake obtizne vsechno oproti iPhonu... Citovat
bubakkaja Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 Obtížné snad ani ne spíš něco jiného.Android je dobrý jen ta výdrž. Citovat
Chepp Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 Pata: Galaxy S je dobra volba, mam ji v kapse. bubakkaja: A buhuzel uz to nejsou doby 3310 kdy tel. vydrzel 14dnu. Uz ten telefon vypada jinak a umi neco jineho ale baterka stejna Pri mem povolani kdy hooodne moc volam a pouzivam navigaci a wifi teethering tak zvladne jeden pracovni den coz je cca 12-18h... coz mi staci [Edited on 25/6/11 22:39 Chepp] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Ono si s tym chce jen hrát ... V každém prípade bych si treba u Galaxy S určite nenechal základnej build Já mám HTC HD2 (púvodne WM 6.5) ale ted tam mám build Androidu, konkrétne verzi 2.3.2 a mám tam Typhoon Cyanogen Mod 7 verziu 3.3.7 s ClockWork recovery a som neskutočne spokojný Jednoduchý, prehladný, a podobne. Komu sa zdá android zložitý, oproti iPhonu, odporučam romklu MIUI ktora je viacmenej kopiam IOS pre Android ... Dizajnovo velmi podobne, viacmenej rovnake Tu je neco k te romce pro HD2 http://wmmania.cz/forum/187/35769/ Na Galaxy to ma kamarad, a velmi si pochvaluje Citovat
h4wk3y Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 ja mam SGS2 a bojuju a bojuju... mama tam Litening 1.5 ROM a je to lepsi, ale stejnak, porad nevidim do vsech tech taju androidu, coz me stve... Ale XDA je nekonecny (a to doslova) zdroj informaci... jen mit cas... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 JJ, litening nic moc Pozri treba nejaky Cyanogen a podobne ... Treba ja se orientuju podla cr a sk for, kde sou typci, ktory kazdou romku skusaju. Nasledne na predni stranke sou vyhodeni ty, ktere se nejvic pouzivaji, a lidi sou s nimi maximalne spokojeny ... Kazda je delana s nejakeho ineho zariadenia, a s roznym poctom aplikacii ktore obsahuju priamo. Na zacatku som mnel treba Froyo romku s HTC Sense, to ale bralo zbytocne prostor, pamet, a telen byl o neco spomalenejsi, nasledne sem tam hodil ClearDroid, ten byl zase ultra rychli, bez zbytecnosti, skusal sem i gangster rom, a i nejake mene zname, ale nakonec sem ostal u cyanogenu, ktery mi prijde ako zlaty stred. Je tam uz v zaklade skoro vse co potrebuji, pritom je velmi rychli, s velmi rozsahlimy moznostami nastaveni uplne čohokolvek ... Treba si najit jen cca den čas, a dá se to všechno prolouskat ... Nasledne prvy install rom, a je to. Následná výmena rom uz je potom brnkacka ... Treba kdyz chci novou verzi rom, urobim zalohu, prehrajem build na vyssi, nebo na iny, obnovim zalohu, a je to, vsechno otazka 30 minut I to sem mozna dost prehnal Citovat
pipistrel Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 tak dnes aktualizovany softver na 2.3.5 Citovat
pipistrel Odesláno 4. červen 2012 Autor Odesláno 4. červen 2012 taaakze mala otazocka po dlhej dobe. ako dlho trva nabitie baterky vam co mate tento model alebo podobny? v poslednej dobe sa mi zda ze sa doba nabijania trochu predlzuje a uz sa mi par krat stalo ze dosiahne cca 92% a stale nabija a nic. ked potom odpojim od nabijacky a dam restart je zrazu 100%. nejake rady? Citovat
pipistrel Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 tak po roku a pol som vymenil hraca na ihrisku haaateeeceee isiel zatial na lavicku a na ihrisko nastupil tamtung galaxy s advance. uvidime ako sa ukaze a co dokaze. trener do neho vklada nadeje Citovat
pipistrel Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 tak divy ohen nepodaval vykony ako mal tak co uz taka je politika Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.