Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pata: Galaxy S je dobra volba, mam ji v kapse.

bubakkaja: A buhuzel uz to nejsou doby 3310 kdy tel. vydrzel 14dnu. Uz ten telefon vypada jinak a umi neco jineho ale baterka stejna :D

Pri mem povolani kdy hooodne moc volam a pouzivam navigaci a wifi teethering tak zvladne jeden pracovni den coz je cca 12-18h... coz mi staci ;)

[Edited on 25/6/11 22:39 Chepp]

Odesláno

Ono si s tym chce jen hrát ... V každém prípade bych si treba u Galaxy S určite nenechal základnej build :D

Já mám HTC HD2 (púvodne WM 6.5) ale ted tam mám build Androidu, konkrétne verzi 2.3.2 a mám tam Typhoon Cyanogen Mod 7 verziu 3.3.7 s ClockWork recovery a som neskutočne spokojný :)

Jednoduchý, prehladný, a podobne.

Komu sa zdá android zložitý, oproti iPhonu, odporučam romklu MIUI ktora je viacmenej kopiam IOS pre Android ... Dizajnovo velmi podobne, viacmenej rovnake :)

Tu je neco k te romce pro HD2

http://wmmania.cz/forum/187/35769/

Na Galaxy to ma kamarad, a velmi si pochvaluje :)

Odesláno

ja mam SGS2 a bojuju a bojuju... mama tam Litening 1.5 ROM a je to lepsi, ale stejnak, porad nevidim do vsech tech taju androidu, coz me stve...

Ale XDA je nekonecny (a to doslova) zdroj informaci... jen mit cas...

Odesláno

JJ, litening nic moc :)

Pozri treba nejaky Cyanogen a podobne ... Treba ja se orientuju podla cr a sk for, kde sou typci, ktory kazdou romku skusaju. Nasledne na predni stranke sou vyhodeni ty, ktere se nejvic pouzivaji, a lidi sou s nimi maximalne spokojeny ...

Kazda je delana s nejakeho ineho zariadenia, a s roznym poctom aplikacii ktore obsahuju priamo. Na zacatku som mnel treba Froyo romku s HTC Sense, to ale bralo zbytocne prostor, pamet, a telen byl o neco spomalenejsi, nasledne sem tam hodil ClearDroid, ten byl zase ultra rychli, bez zbytecnosti, skusal sem i gangster rom, a i nejake mene zname, ale nakonec sem ostal u cyanogenu, ktery mi prijde ako zlaty stred. Je tam uz v zaklade skoro vse co potrebuji, pritom je velmi rychli, s velmi rozsahlimy moznostami nastaveni uplne čohokolvek ...

Treba si najit jen cca den čas, a dá se to všechno prolouskat ... Nasledne prvy install rom, a je to. Následná výmena rom uz je potom brnkacka ...

Treba kdyz chci novou verzi rom, urobim zalohu, prehrajem build na vyssi, nebo na iny, obnovim zalohu, a je to, vsechno otazka 30 minut :) I to sem mozna dost prehnal :D

• O 5 měsíců později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

taaakze mala otazocka po dlhej dobe.

ako dlho trva nabitie baterky vam co mate tento model alebo podobny? v poslednej dobe sa mi zda ze sa doba nabijania trochu predlzuje a uz sa mi par krat stalo ze dosiahne cca 92% a stale nabija a nic. ked potom odpojim od nabijacky a dam restart je zrazu 100%. nejake rady?

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...