VincentCZE Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 Zdravim, cim muze byt ze pri seslapnuti spojky se pedal zasekne dole ?, kdyz ho zvednu rukou, funguje dal. zatim se mi to stalo 2x. je to 1.9GRD 90ps Citovat
Durko Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 na pedaly je taky plastový bažmek v ktorom je lanko može byť zodraty alebo tesne pred zlomením Citovat
misacekk Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 taky jsem to měl na 405 a přesně jak píše durko je tam na pedálu takovej plastík a v tom bylo lanko zacvakli a občas vycvaklo a pedál zůstal dole a po zvednutí šla spojka nějakou chvilku v pohodě a pak zas ne koupil jsem ten plastík v peugeotu tak za cca 350kč kdyžtak ráno ti dám foto Citovat
VincentCZE Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Vyměněno - Plastík se jmenuje koncovka lanka spojky. V Peugeotu na Chodove??? me to stalo cca 150kc. S Propadavanim (opatrnem) mackani spojky jsem najezdil zhruba 600km - pri demontazi pacicka platiku byla v takovem stavu ze jemnym dotykem ruky se zlomila - uf :-) Takze ted uz funguje vse jak ma :-) - jen by to mohli vyrabet z kovu =oD Citovat
VincentCZE Odesláno 17. červen 2011 Autor Odesláno 17. červen 2011 (koncovka lana spojky 405 v Peugeotu to maj pod kodem 212817 a stalo me to presne 112.9kč. u nej je jeste plisek kterej vydrzi udajne cca 3 vymeny ty koncovky lana spojky. Stal me 50kc(spojka mi porad propadavala-ted uz je ok) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.