Stuchy Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 prosím poraďte jakou koncovku na HDI bez nutnosti řezat nárazník:) Citovat
Roman 2105 Odesláno 30. duben 2016 Odesláno 30. duben 2016 (upraveno) Tohle by mě také zajímalo. Měl jsem krásnou koncovku na originál výfuku, kde kouř z výfuku šel dolů a koncovka se tvářila jako rovná průchozí. Bohužel po výměně výfuku mám obyčejný zahnutý dolů a koncovka tam nešla ani nějak nabastlit, tak jsem ji nakonec nejspíš vyhodil. Mám kombi Upraveno 30. duben 2016 uživatelem Roman 2105 Citovat
vozzyn Odesláno 1. květen 2016 Odesláno 1. květen 2016 Zdar, na 306ce jsem měl tohle http://tuning.autodoplnky.cz/autodoplnky-cm/koncovky-vyfuku/koncovka-vyfuku-diesel-s42689423, musel jsem akorát trochu seříznót trubku co de z výfuku, ale nárazník byl v pohodě. Tady na téhle kouř nejde dolů, ale dopředu a dozadu, fotky jak to vypadalo na autě už nemám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.