Marecek1986 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 chcem sa spytat ako to je s vacsimy kolami na auto?Ja mam v TP napisane 15ky a chcel by som tam dat 17ky. staci ked to pojdem dat len zapisat do TP alebo tam treba aj nieco ine vybavovat Citovat
Marcel00 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Ak Tvoj model peugeot nema pre Tvoj model auta ine schvalene disky tak mas smolu po oficialnej stranke. K zapisu ineho rozmeru na Okresnom urade odbor dopravy do TP potrebujes aj vyjadrenie a suhlas importera ak chces zapisat iny rozmer ako je v TP uvedene. Certifikat resp. homologizancy list k diskom nestaci. Citovat
Cinicman Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 ...potrebujes aj vyjadrenie a suhlas importera ak chces zapisat iny rozmer ako je v TP uvedene... ...to skôr vybavíš sám sebe úmrtný list Citovat
podolak2 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 stejně tu většina má jine kola než co maji zapsane v TP. I ja Citovat
Marcel00 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 a? to nic nemeni na veci co som napisal povies to aj poistovakovi, pripadne cajtom ? Citovat
Marecek1986 Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 no to uz som zistil ze to nebude take lahke vybavit si to zapisanie a na cierno ich tam mat nechcem lebo policajti si natom vedia zgustnut a hlavne ked je nejaky zraz Tuningovy Citovat
Bloodeye Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Ked mas certifikatk diskom, da sa to a nemusis nikoho podplacat (mimochodom fizli to uz nedopisuju, ale OU)... ja som si svoje 17ku vybavil legalnou cestou. Stalo ma to kopu nervov u riaditela, ale nakoniec za 55Eur to islo. Ale lepsie ako natahovat sa s fizlami furt... Tu mas kompletny legalny navod, pozri si historiu: http://www.tuningklub.sk/forum/kolesa/forum41512.html Citovat
Marecek1986 Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 no ja to tiez pojdem touto cestou zapisat.Takze sa na to pripravim ze budem musiet behat od dveri k dveram a vsade platit.Skusim este zohnat vyjadrenie od Peugeotu v BA a uvidime Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.