Sepp Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Mam ten sami pocit - prvne jsem si myslel, ze se \"chlubi\" cizim autem :D Citovat
Wasabi Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Správně ten polep má ještě Hics a já to mám od něj takže máte pravdu.;) Citovat
Honza Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Wasabi: čéče polep docela zajimavej. A kde máš spoiler co sem ti dal??? Mě se doma ještě válí to lízátko pod něj. Potřeboval bych sehnat to křídlo co máš na kufru. Nevíš o nejakém? Citovat
Neon Odesláno 1. březen 2005 Autor Odesláno 1. březen 2005 honza: na co takovýhle křídlo - ty se zbavuješ toho svýho? Citovat
Honza Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 neon: No jo zbavuju. Spíš už zbavil. Se zármutkem sem ho prodal. Vždycky se mi křídla alá FF hrozne líbila a pořád se mi líběj. Jenže dnes je doba, kdy každej kdo sebemíň čuchne k tuningu, je hned největší machr na tuning a hned všem hlásá co je špatný a co dobrý a co je opravdovej tuning a co je tuzing.(hlavně to nikdo neberte osobně) A já prostě nemám náladu někoho takovýho poslouchat. Teď se nechci zastávat takovejch těch \"lepičů\" a \"hypernováků\" , je mi z nich taky zle, ale každej nějak začíná. A né každej má v 18ti na megaůpravu. Prostě dělaj co můžou. Ikdyž bohužel někdy dost nevkusně. Ale zas na druhou stranu, když si vzpomenu na svoje první upravený auto, tak lezu pod stůl. Prostě každej musí dorůst. Takže \"hlína\" je pryč a chci něco decentního. Citovat
Neon Odesláno 1. březen 2005 Autor Odesláno 1. březen 2005 Tak to má bejt!!! Budeš to mít hezčí - věř mi!!! Kup si ho rovnou s brzdovim světlem - v annonci jsem nedavno viděl inzerát za 1500,-. Mně stálo 1300 i se světlem (nani to takový to origo na 405 (hubený), ale trošku širší,ale hezčí... Citovat
Honza Odesláno 2. březen 2005 Odesláno 2. březen 2005 No ja bych chtěl buď ten original (trošku bych mu upravil bočnice) a nebo něco decentního. Ale zase ne nic uplně obyčejnýho. I sem přemejšlel že dám jen nějakou odtrhovou hranu. Ale sehnat něco takovýho je docela zazrak. Asi budu muset vyrobit něco sám. Citovat
Wasabi Odesláno 2. březen 2005 Odesláno 2. březen 2005 To Honza: čeče tak o křídle nevím teda možná jestli ho ještě vůbec maj tak mylo na vrakáči u letiště tenkrát ale to už je dost dávno no zkus tam zavolat. Ale spíš ho asi mít už nebudou Citovat
Neon Odesláno 24. březen 2005 Autor Odesláno 24. březen 2005 JJ, díky za info - já se stejně rozhodl, že budu chtít celej komplet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.