Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Wasabi: čéče polep docela zajimavej. A kde máš spoiler co sem ti dal??? Mě se doma ještě válí to lízátko pod něj. Potřeboval bych sehnat to křídlo co máš na kufru. Nevíš o nejakém?

Odesláno

neon: No jo zbavuju. Spíš už zbavil. Se zármutkem sem ho prodal. Vždycky se mi křídla alá FF hrozne líbila a pořád se mi líběj. Jenže dnes je doba, kdy každej kdo sebemíň čuchne k tuningu, je hned největší machr na tuning a hned všem hlásá co je špatný a co dobrý a co je opravdovej tuning a co je tuzing.(hlavně to nikdo neberte osobně) A já prostě nemám náladu někoho takovýho poslouchat. Teď se nechci zastávat takovejch těch \"lepičů\" a \"hypernováků\" , je mi z nich taky zle, ale každej nějak začíná. A né každej má v 18ti na megaůpravu. Prostě dělaj co můžou. Ikdyž bohužel někdy dost nevkusně. :( Ale zas na druhou stranu, když si vzpomenu na svoje první upravený auto, tak lezu pod stůl. Prostě každej musí dorůst. Takže \"hlína\" je pryč a chci něco decentního.

Odesláno

Tak to má bejt!!! Budeš to mít hezčí - věř mi!!! Kup si ho rovnou s brzdovim světlem - v annonci jsem nedavno viděl inzerát za 1500,-. Mně stálo 1300 i se světlem (nani to takový to origo na 405 (hubený), ale trošku širší,ale hezčí...

Odesláno

No ja bych chtěl buď ten original (trošku bych mu upravil bočnice) a nebo něco decentního. Ale zase ne nic uplně obyčejnýho. I sem přemejšlel že dám jen nějakou odtrhovou hranu. Ale sehnat něco takovýho je docela zazrak. Asi budu muset vyrobit něco sám.

Odesláno

To Honza: čeče tak o křídle nevím teda možná jestli ho ještě vůbec maj tak mylo na vrakáči u letiště tenkrát ale to už je dost dávno no zkus tam zavolat. Ale spíš ho asi mít už nebudou

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...