palo2607 Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Ahojte, od zadnej napravy mi ide kovovy buchot, nieco, ako ked prenasate v rukach kompresor a zvnutra vam hrka valcek. Ked som vysaval auto, zrazu som pocul zozadu dost silnu ranu, ako ked sa roztrhne alebo zlomi nieco naspanovane. Odvtedy pocujem zozadu tento zvuk. Auto mi nekleslo a nevidel som ani olej okolo tlmica. dakujem za reakciu. palo Citovat
Přema Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Tak jednou ve 207 a jednou v 307 a ani nenapíšeš v jakém modelu....to si máme vycucat z prstu?? Citovat
Marcel00 Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Ahojte, od zadnej napravy mi ide kovovy buchot, nieco, ako ked prenasate v rukach kompresor a zvnutra vam hrka valcek. Ked som vysaval auto, zrazu som pocul zozadu dost silnu ranu, ako ked sa roztrhne alebo zlomi nieco naspanovane. Odvtedy pocujem zozadu tento zvuk. Auto mi nekleslo a nevidel som ani olej okolo tlmica. dakujem za reakciu. palo a vysavac isiel dalej? ja len ze ci ti steker zo zasuvky nevyletel a do naraznika nestrelil :D:D teraz vazne... na jamu si auto dal? kukol si ho odspodu ? tazko radit takto nekonkretne... nepises ci to robi aj pocas jazdy po rovine, alebo len na nerovnostiach... pises ze buchlo ked si vysavala auto... daj na jamu a budes hned vidiet co a kde... Citovat
Sobol Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 tak pokud auto stálo tak bych soudil na výfuk a nějakou jeho vnitřní uvolněnou část nebo držák Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.