Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čus,potřeboval bych poradit na mojí 406,mi před týdnem odešla vodní pumpa.Ta se vyměnila i s rozvodákem,ale problém je jiný od tý doby auto začalo přerušovaně ztrácet výkon a hulit,jakoby jelo na 3 válce,občas se to chytne a když se přidá tak to v tom chrastí.Mám dojem,že to je čerpadlo.Tak jenom jestli má smysl to opravovat nebo měnit.Je to Lucas.:)Nebo jestli se s něčím nehnulo nebo nějaký konektor?Díky za info.

[upravil dne 15/5/11 10:52 sulipupin]

Odesláno

Problem je asi \"lucas\" nic dobre sa o tom nepocuje, mam tiez lucas vo volve, zatial jede, ale sa mi zda a co som aj pocul tak bosch je lepsi...

Inac, k tej diagnostyke, lucas ked dobre viem ma nejak poprepajane, cize ked netlaci jedna strana(co je tryska na 1a4 valec) tak jednoducho ti 2 valce vypadavaju. Takze ked to je cerpadlo,tak by som povedal skor ze ti to ide na 2 valce, skus pozriet trysky. A potom ries cerpadlo(vzdy zacni s tou lacnejsou verziou :-)) )

a skus nahodit na diagnostyku, nie vzdy,ale niekedy to pomoze.....

Odesláno

Rozvodový remeň ste dali naspať tak ako má byť?Keď je na čerpadle preskočený jeden zub,stačí to na to,aby ten motor nešiel správne.Kkeď má pozápal,ráno za studena dimý na bielo,a troch vynecháva aj motor,ako popisuješ.Vlastne,aj za tepla sa správa tak.Z teplým motorom,môže štartovať auto aj horšie,vlastne dlhšie musíš motor točiť,pokial ti nenabehne.

Odesláno
Rozvodový remeň ste dali naspať tak ako má byť?Keď je na čerpadle preskočený jeden zub,stačí to na to,aby ten motor nešiel správne.Kkeď má pozápal,ráno za studena dimý na bielo,a troch vynecháva aj motor,ako popisuješ.Vlastne,aj za tepla sa správa tak.Z teplým motorom,môže štartovať auto aj horšie,vlastne dlhšie musíš motor točiť,pokial ti nenabehne.

Myslím,že né.Když je studený tak v poho dokud se tak po 10km nezahřeje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...