Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Když jsem před 14 dněma vybíral auto okolo 30tis,byl jsem na 5 oktávkách rv97-98 okterých jsem si myslel, že jsou etalonem co do odolnosti proti korozi, ale už si to nemyslím.Děravé prahy,chycené spodky dveří ,lemy.Vzal jsem 406 taky rv98 a ta má zatím jenom otlučený pravý spodek prahu.Taky mám 405 rv90 u který se teprv letos proklubal práh.Asi jeto kus od kusu a taky kde to auto jezdilo.

No vidíš já mam oktu celejch šest let a nikdy mě nenechala ve štychu a ta moje 406 je muj šestej peugeot a všech těch šest peugeotů jsem táhnul domu na kšandě a zrovna s tou oktou ať to byla 306,206,309,307,405,406 a to ta 206 byla upně nová taky se posrala a všechny schnily až na tu 307 ta se sere ze všech nejvic a je jen 5let stara a všechny mají přece něco dobrého a to je ta okta co je vždycky přitáhne chudinka jedna benzinová ale má se na co těšit přijde brzo 407 2.2hdi aby bylo co zase tahat na kšandě prostě bez peugeota se nadá žít a můžu odpřísáhnout že je budu mít celej život sice jsou poruchovější než cokoli jinýho ale prostě si ho pujdu klidně zase kpupit to je prostě srdcovka mit doma lvíčka. a to myslím vážně nedělám si legraci

[upravil dne 23/5/11 14:22 Lord Back]

[upravil dne 23/5/11 14:47 Lord Back]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...