Faron Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Zdravím. Mám asi problém servem. Když točím volantem tak se mi občas kousne volant nebo skoro s ním nejde točit. Stává se mi to většinou u parkovaní nebo výjiždění z parkoviště, když točím z jedné strany na druhou. Kapaliny mam dost. Mám 306 1.6 (65kW). Ročník 1993 Předem děkuji za odpověď. Citovat
genzer Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 me se to obcas stava taky,zrejme je chycene cerpadlo na servo rizeni Citovat
Faron Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 nemůže být to čerpadlo za nesené. byly vyměny řemeny třeba to je kvůli tomu předtím to nedělalo tak často. zkusím vyměnit kapalinu a dotáhnou řemen a kouknout jestli to není zanesené. nic jiného mě nenapadá. Citovat
koffifuck Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 zkontroluj jestli máš dost dopnuté řemeny,když točíš tak se to namáhá a může to prokluzovat,tím pádem to neposiluje,mi to dělalo,ale to by ti asi ten řemen pískal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.