MagnaWoX Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Ahoj, mám problém, když stojím a mám zařazenou rychlost tak při hybani předním kolem dopředu, dozadu se v krajních polohách ozývá vrzani....někdy i něco vrze při přejíždění nerovností, ale těžko se určuje odkud to jde...Jednou se mi stalo ze od předního kola zavrzalo při rozjížděni, ale po rozjeti to přestalo..Doufám že to není napsaný moc nesrozumitelně..Díky za rady.. Citovat
MadVlkodlak Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Já včera zjistil, že mi začlo vrzat levé přední kolo , když sem měnil na letní.. Mám dojem že u mě to bude čep, aspoň v to doufám, protože to vrzne jen občas a na nerovnostech.. Dnes ráno jsem zkoumal z jaké strany to vůbec jde, tak sem lomcoval s autem a když sem se do toho opřel málo, tak to nevrzalo, ale o trošku víc už jo. Ty jsi se na čepy mrkal ? . Kamarádovi to dělalo něco podobného a po výměně čepů má klid. PS : Prosil bych i radu na můj příspěvek . Děkuji. Citovat
MagnaWoX Odesláno 28. duben 2011 Autor Odesláno 28. duben 2011 Mě to dělá at hejbu pravým nebo levým...takže čepy to asi nebudou to by musely být špatný všechny...jak se vůbec pozná že čepy jsou ko ? Citovat
MadVlkodlak Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Vrže to, hážou kola.. ale pokud ti to dělá u obou tak to bude asi něco jiného, to už bohužel nevím jsem pouhý samouk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.