Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vážení příznivci Peugeot-clubu z Brna a okolí. Další termín našeho pravidelného setkání vychází na 21.4. což je zelený čtvrtek. Proto jsme se minule dohodli, že se sejdeme na Mendlaku v pivovarské restauraci abychom si mohli dát specialni zelené pivo. Bohužel na tento den nedělají rezervace, takže je možné že se budeme muset přesunout jinam. Já tam budu hlídat místo už od 16 hodin. Případná koordinace bude probíhat přes můj mobil (777125201). Doufám že bude hojna účast.

Odesláno

Necheatujete s tím číslováním?? Ještě mám v živé paměti 50. sraz a vzhledem k mé paměti to tedy nemůže být nijak dávno!!

Pokusím se 21.4. dorazit, ale poslední měsíce nemám vůbec na nic čas :-(

Odesláno

Ve čtvrtek během dne se ozvu jestli opravdu dojedu. V tom případě tě můžu vyzvednout (mám to za kopcem) - nemusíš se hodinu s... mhdéčkem...

Odesláno

Tak to by bylo goood... Ale do 16:30 mi dej vědět jak to bude a nebude... Ti během dne pošlu sms aby jsi měl na mě číslo.... Tak zdař bůh... :-)

Odesláno

Tak sem polkl 9 zelených piv a zazdil jsem to jednou 12 na cestu... dobréj večírek... :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...