Y2K Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Kopec aut, kopec ludi Mne sa najviac pacila lokalita PS: Foto chvilku potrvaju, strpenie :potlesk Citovat
stvrto.14 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Tak ako vzdy zraz super ucast ma prekvapila pocasie super a o lokalite ani nehovorim:papa:papa Citovat
Cinicman Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Spanilku som neabsolvoval ale tu máte príchod Coupátok... Citovat
romik1 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 tak konecne som sa dostal k pocitacu. bolo tam super. to som necakal. prostredie a hlavne ludia nemali chybu. radek Hurvajz uplny klasik a mishurin s dert123 a judesom tiez. ostatnych si moc nepamatam ale bolo super. kupeckari ma prekvapili. ta spanilka od tasca nemala chybu. vseckych pozdravujem a dakujem za zazitok. bol som prvý krat. :papa Citovat
pipistrel Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 ucast byla hojna. hlavne od hujeruuu Citovat
dusko201 Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 tak konecne uz aj ja som doma bol dnes som to mal moc nabite uz od ranna ale som rad ze sa vam pacila nasa Topolcianska lokalitka a mini zrazik aj pocasie vyslo:super dakujem vsetkym za hojnu ucast aj kupeckarom ze doslii Samotne velke Dakujem pratri Pastorkovi ze to za mna ukociroval:super a dik za sekt aut co som ja nataratal presne 49 aj z dedom306:D Tesim sa na PN Citovat
dusko201 Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 :potlesk kolko bolo aut?? [upravil dne 8/5/11 19:34 godzilaTO] to je nic vsetko sa na foto nezmestilo ja som to zachytil iba taktoo : Citovat
gedu Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 super minizrazík v super spoločnosti,krásna lokalita a aj počasie vyšlo vcelku fajn, ďakujem za krásne popoludnie Citovat
madrid4 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 čaute bolo super ludia lokalita počasie čo dodať treba podakovať organizatorom prijemne popoludnie pridavam aj foto:super Citovat
stanko.z Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 super popoludnie ako vzdy, tentokrat to bolo s rekordom v ucasti. dakujeme a tesime sa na dalsie stretnutie. Citovat
stanko.z Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 ale nas tam bolo....:o a ty si co zase tak rychlo zdrhol prec Citovat
DERT123 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 tak konecne uz aj ja som doma bol dnes som to mal moc nabite uz od ranna ale som rad ze sa vam pacila nasa Topolcianska lokalitka a mini zrazik aj pocasie vyslo:super dakujem vsetkym za hojnu ucast aj kupeckarom ze doslii Samotne velke Dakujem pratri Pastorkovi ze to za mna ukociroval:super a dik za sekt aut co som ja nataratal presne 49 aj z dedom306:D duso teba som ani nevidel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.