Marli Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Ale můžeš jezdit prde:potlesk buď rád že to byla jen vodní pumpa:roker no a máš nový i rozvody takže to nemusíš rozdělávat 2 x Citovat
Y2K Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 he he ano to mozem, ak teda neberiem do uvahy vsetko ostatne co sa coskoro rosype Citovat
Marli Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Já mám 405 z roku 87 a kromě gen zadní nápravy ,kterou dělal předchozí majitel tak za rok co ji mám jsem jen kontroloval olej ,chladící kapalinu a vodu v ostřikovači a lítam s tím každej den - prostě supr autí jen kdyby nebyl tak zašlej lak:roker :roker jo a poopravil jsem leny a různý díry v kaře laminátem [upravil dne 11/5/11 12:39 Marli] Citovat
Y2K Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 o to pokoj ta moja este aj zadarmo jazdi takze obcasna investicia ma nejak netankuje aj ked v nablizsej dobe asi uz ozaj pojde lebo vazne vsetko dochadza uz ale rok a pol sluzila poctivo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.