Becher Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 asi tři dny jsem stál a pak příjdu startuju,startuju a nic ..Nafta ale z filtru jde když odpojím hadičku. nemáte nějáký typ? Po nabití baterie a rozdílu jednoho dne taky nic,jen počítač píše ECONOMY MOD . nemáte nějáký typ? díky:( Tak dnes mě auto vyvedlo aprýlem a ráno hned napoprvé nastartovalo,huráááá ps: já před pár dny vyměnil kryt klíče ,tlačítka byla propadlá .Nový stál s poštou 540.- no krása .Možná že jsem nechtěně asi baterii posunul ale imo, nemám a dnes jsem tam vrátil původní starý kryt a hned to nastartovalo.Takže muj mazel nový krásný kryt asi odmítá :mrk [upravil dne 1.4.2011 17:26 Becher] Citovat
Becher Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 hmm tak příště už přendavání jen s brýlema:o samozřejmě že tam v rohu starého klíče byl čip. Ale tak mrnavej v rohu:bacha tak už nový kryt funguje s tím čipem co jsem taky přendal. ani jsem nevěděl že když nemám alarm tak je tam stejně imobilizér. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.