Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

On ma EENW a asi netusi,ze to nie je vsetko :P ,iba mala cast zo serie map.Staci sa zaregistrovat na jednej nemenovanej stranke,ktoru som tu uz spominal.(str.13)

[upravil dne 16/2/14 20:33 od xpetrix]

Odesláno

Som z toho debil ... pozeral som CD s mapami, ktoré som si napálil a potom som otvoril ISO cez DT a obsah je úplne rovnaký, lem moja RT3-ka to nežere ... mal už niekto taký problém? xpetrix, od teba som mal aj predošlé mapy a všetko ide, ale toto nie.

Môžu sa RT3 deliť podľa ročníka, alebo sú všetky úplne rovnaké? Prípadne sa nedá spraviť nejaký reset, alebo neviem čo? Mal som 6.62 a upgradeoval som na 6.63 aj s českým jazykom a hlasom z CD čo mi poslal bart.lbc

Odesláno
Som z toho debil ... pozeral som CD s mapami, ktoré som si napálil a potom som otvoril ISO cez DT a obsah je úplne rovnaký, lem moja RT3-ka to nežere ... mal už niekto taký problém? xpetrix, od teba som mal aj predošlé mapy a všetko ide, ale toto nie.

Môžu sa RT3 deliť podľa ročníka, alebo sú všetky úplne rovnaké? Prípadne sa nedá spraviť nejaký reset, alebo neviem čo? Mal som 6.62 a upgradeoval som na 6.63 aj s českým jazykom a hlasom z CD čo mi poslal bart.lbc

Keby si mal verziu 6.5x alebo nizsiu,tak by som to chapal,ale toto nechapem :myslim

Odesláno
On ma EENW a asi netusi,ze to nie je vsetko :P ,iba mala cast zo serie map.Staci sa zaregistrovat na jednej nemenovanej stranke,ktoru som tu uz spominal.(str.13)

[upravil dne 16/2/14 20:33 od xpetrix]

neboj se vím že RT3 má 12 map v sadě ( mám 7 ks) a RT4-5 jich má 11 ( jestli o to stojíš tak ti i vypíšu co která obsahuje a mám je všechny) , pravda je že centrální evropu jsem opravdu nenašel ale některé mapy mám takže co mám tak nabízím, samozřejmě zdarma, takže jestli o ně stojíte tak se ozvěte a pošlu vám soubor s odkazy sem to dávat nebudu, nechci aby tyto skvělé www stránky ( jak peugeot-club tak i c5klub) měly kvůli mě problémy.

[upravil dne 25/2/14 13:43 od SHAKAL007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...