Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
On ma EENW a asi netusi,ze to nie je vsetko :P ,iba mala cast zo serie map.Staci sa zaregistrovat na jednej nemenovanej stranke,ktoru som tu uz spominal.(str.13)

[upravil dne 16/2/14 20:33 od xpetrix]

neboj se vím že RT3 má 12 map v sadě a RT4-5 jich má 11 ( jestli o to stojíš tak ti i vypíšu co která obsahuje) , pravda je že centrální evropu jsem opravdu nenašel ale některé mapy mám takže co mám tak nabízím, samozřejmě zdarma, takže jestli o ně stojíte tak se ozvěte a pošlu vám soubor s odkazy sem to dávat nebudu, nechci aby tyto skvělé www stránky ( jak peugeot-club tak i c5klub) měly kvůli mě problémy.

Čau...tak já teda poprosím o odkazy do SZ :):papa

Odesláno
Tak to ani neskusaj,warez!Ale kto vie hladat,tak vsetko najde ;)

právě proto to sem nechci dávat a pro ty co nemají možnost si zaplatit účet na serverech jsme tu hold ti co hledají

Odesláno
Tak to ani neskusaj,warez!Ale kto vie hladat,tak vsetko najde ;)

právě proto to sem nechci dávat a pro ty co nemají možnost si zaplatit účet na serverech jsme tu hold ti co hledají

Ja nikde nic neplatim a stahujem :P

Odesláno

Někteří dávali linky na mapy na edisk, hellshare, apod. srágorský weby, kde potom chtěli za stažení souboru 99 Kč přes SMS...když už tu budou jiní než xpetrix dávat linky, tak prosíme jen z uložta :D

Odesláno
:xvul

Na co platit? Za rychlejší stahování mi to příjde zbytečný :myslim a když je to velkej soubor, nastavím v ulozto manageru aut. vypnutí po stahování...nebo je to na CzTorrentu :P:aut

njn jenže z některých serverů bych to zdarma stahoval roky, např. uploaded.net to by bez připlacení rychlosti bylo peklo a na takový cztorrent taky nemá přístup každý

[upravil dne 2/3/14 20:27 od SHAKAL007]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...