dolly1010 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Poslední dobou se mi to nějak sype Ve Vistách jsem si potřeboval kvůli vyzkoušení jednoho programu změnit DPI. Změnil jsem ho na 125% Poté, co jsem program odzkoušel, tak jsem změnil DPI zpět na 96 a restartoval PC. Po najetí se zdálo bejt vše v pohodě, ale po otevření složky (nebo programu) je název programu (ve složce nabídky Soubor apod.) zmenšený. Při klimnutí pravým tlačítkem je menu taky menší. Ostatní fonty v pohodě. Nevíte někdo co s tím? Zkusil jsem na počítači vytvořit jiný účet a tam je to v pohodě. Kromě DPI, který jsem vrátil zpět jsem nic neměnil... Pomoc Citovat
dolly1010 Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 Díky bohu, už to mám. Takhle jsem to vyřešil: Pravý tlačítko na plochu > Barva a zobrazení okna > Klasické možnosti vzhledu... > Kliknout na nějakej jinej styl a pak zase zpět na Win Wista. Zřejmě se někde blbě uložilo nějaký nastavení... Už se mi otvírala kudla v kapse S Windowsama se ubec nemá člověk kam obrátit. Oficiální podpora je myslím prodejce a o žádným větším aktivnějším fóru nevím, kromě oficiálního http://answers.microsoft.com [upravil dne 28.3. 11 22:11 dolly1010] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.