sasaa Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Když si koupim v obchodě tažné + kabeláž, zvládnu to namontovat sám? nebyl by nějaký návod? není mi jasné jak se TZ připevní, vespod auta je jekl v něm jsou sice díry ale nevím kudy se dostat jakoby dovnitř aby se TZ dalo přišroubovat...? je potřeba sundávat ten plast pod nárazníkem, výfuk? A elektrika se napojuje na zadní světla? Citovat
paťas!!! Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 k taznemu by mel byt navod....jinak vetsinou musi naraznik dolu sundat vyztuhu narazniku, namontovat \"nove drzaky\" na novou vyztuhu s \"kouli\" a slozit....elektrika se taha ze zadnich svetel z leve i s prave strany [upravil dne 25/3/11 09:42 paťas!!!] Citovat
Návštěvník Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 A taky bacha jiný tažný je pro nárazníky SX a jiný pro starší modely. Citovat
sasaa Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 ja mam jeden z těch prvních modelů. Ale asi si ušetřím nervy a nechám si to namontovat. TZ a montáž od Vapol. (TZ made in polsko) nějake špatné zkušenosti s firmou...? Citovat
mxmen Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Tažný dokáže namontovat skoro každý,ale je potřeba při zápisu do TP buď doklad o montáži od pověřené firmy, seznam na www.mdcr.cz, nebo po montáži svépomocí zajet na STK a nechat si udělat tech.prohlídku na montáž TZ. TZ se montuje po sundání nárazníku na podélné nosníky. Do obdélníkových děr se zasune speciální matka s takovým plechem(buď je součástí TZ nebo ji mají určitě v servisu), u některých typů TZ se musí udělat výřez do nárazníku. Citovat
mxmen Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 no já koupil TZ na aukru na 307ku, taky polská výroba a nepasuje na rozteče šteftů asi o 3cm, prodejce mi sice po tahanicích poslal jiný a nepasuje stejně, sice už jen o 1cm. Asi to v polsku vaří na koleně a ne v přípravku. Nezbude mi nic jinýho než si ho upravit a přihnout asi 6 mm silný plocháč. To je holt tak když chce člověk ušetřit.: Doporučuju všem kdo chce kupovat TZ tak ne od výrobce STEINHOF přes firmu Mihocar Martec, raději si připlatit a koupit osvědčenou značku např. Brink Citovat
sasaa Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 Ja jsem myslel firmu Autohak. takže pro jistotu nechám namontovat, než se s tim trápit sám, říkají že při objednání se, namontují na počkání Citovat
sasaa Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 A nebo mě napadlo šlo by a bylo by to levnější sehnat TZ z nějakeho vraku/bouračky ? a k přihlášení by stačilo projít jeom evidenčkou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.