Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když si koupim v obchodě tažné + kabeláž, zvládnu to namontovat sám? nebyl by nějaký návod?

není mi jasné jak se TZ připevní, vespod auta je jekl v něm jsou sice díry ale nevím kudy se dostat jakoby dovnitř aby se TZ dalo přišroubovat...? je potřeba sundávat ten plast pod nárazníkem, výfuk?

A elektrika se napojuje na zadní světla?

Odesláno

k taznemu by mel byt navod....jinak vetsinou musi naraznik dolu sundat vyztuhu narazniku, namontovat \"nove drzaky\" na novou vyztuhu s \"kouli\" a slozit....elektrika se taha ze zadnich svetel z leve i s prave strany

[upravil dne 25/3/11 09:42 paťas!!!]

Odesláno

A taky bacha jiný tažný je pro nárazníky SX a jiný pro starší modely.

Odesláno

ja mam jeden z těch prvních modelů. Ale asi si ušetřím nervy a nechám si to namontovat. TZ a montáž od Vapol. (TZ made in polsko)

nějake špatné zkušenosti s firmou...?

Odesláno

Tažný dokáže namontovat skoro každý,ale je potřeba při zápisu do TP buď doklad o montáži od pověřené firmy, seznam na www.mdcr.cz, nebo po montáži svépomocí zajet na STK a nechat si udělat tech.prohlídku na montáž TZ. TZ se montuje po sundání nárazníku na podélné nosníky. Do obdélníkových děr se zasune speciální matka s takovým plechem(buď je součástí TZ nebo ji mají určitě v servisu), u některých typů TZ se musí udělat výřez do nárazníku.

Odesláno

no já koupil TZ na aukru na 307ku, taky polská výroba a nepasuje na rozteče šteftů asi o 3cm, prodejce mi sice po tahanicích poslal jiný a nepasuje stejně, sice už jen o 1cm. Asi to v polsku vaří na koleně a ne v přípravku. Nezbude mi nic jinýho než si ho upravit a přihnout asi 6 mm silný plocháč. To je holt tak když chce člověk ušetřit.: Doporučuju všem kdo chce kupovat TZ tak ne od výrobce STEINHOF přes firmu Mihocar Martec, raději si připlatit a koupit osvědčenou značku např. Brink

Odesláno

Ja jsem myslel firmu Autohak. takže pro jistotu nechám namontovat, než se s tim trápit sám, říkají že při objednání se, namontují na počkání

• O 2 týdny později...
Odesláno

A nebo mě napadlo šlo by a bylo by to levnější sehnat TZ z nějakeho vraku/bouračky ? a k přihlášení by stačilo projít jeom evidenčkou?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...