Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 break - Duplex už je hotov :) - video !!!

Recommended Posts

Odesláno

Neviem ake mas senzory, ja som montoval origo Valeo, tam som mal 3 typy podloziek na vyrovnanie sklonu senzorov kvoli zakrivenie naraznika a to je u 406 dost velke prave, hmm :roll

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ták po 3 týdnech po objednání nových 17tek se mi konečně ozvali :) začátkem týdne by měli dorazit, takže hned jak budou na autě tak nahodím foto :)

post-29641-14109616871144_thumb.jpg

Odesláno
ták po 3 týdnech po objednání nových 17tek se mi konečně ozvali :) začátkem týdne by měli dorazit, takže hned jak budou na autě tak nahodím foto :)

presne tieto disky som mal na forde su fakt nadherne a aj kvalita je velmi dobra,dobre si vybral:super

Odesláno

Moc pěkná 406 ale jak je ta fotka se superbem šel bych do něj spíš pokud to není 2.5 tdi i když sem pugeoťák a mám taky 406. Peugeot je na pohodlí lepší než škoda.

Odesláno

nooo typnul sis správně :D je to 2.5 TDI V6 120KW :D škoda je moc tvrdá a na delší vzdálenosti fakt dost nepohodlná ... superb je ale jedna z vyjímek kde to není zase tak hrozný protože je tam spousta místa :) jinak peugeot na pohodlí je nejlepší !!! :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak kola před půl hodinou dorazili domů :) a ted už jsou v pneuservisu :) za hodinu pro ně jedu a dají se na ato :) zítra ráno nahodím foto jelikož to dnes už nestihnu jdu do práce :/

Odesláno

Hmm, na tych 17\" to bude zverstvo... som zvedavy co povies na jazdu po nasich uzasnych cestach s takymi kolesami :D

...ja mam 16\" a niekedy ma dobre vytrase :aut

Odesláno

no ty jsou taky hezký :) ted jsem byl s kolama na STK u kamaráda a potvrdil mi typovej list a napsal že kola můžou být na autě :) a šel sem na úřad je nechat zapsat do TP a tam na mě vytahovali ty jejich chytrý řeči že to musí schválit výrobce a ne STK atd... tak nakonec mi je zapsal s tim že mi kdyžtak zavolá kdyby to výrobce nepovolil že mi je škrtne :D to je blázen sem se nasmál pak.. když už je mám zapsaný tak tam pak určitě nepofrčim aby mi je škrtnul :D ach ta naivita :D

Odesláno

no mi tu máme takovího pana ouředníka kterej si myslí že ví všechno nejlíp... jinak na STK sem platil 200,- a na úřadě 50,- .. a už jenom kvůli těm penězům bych tam zpátky nešel aby mi je škrtnul :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...