Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Mám 406ku Old model a přední okna v elektrice. Měnil jsem si diody aby podsvícení bylo modré. Asi jsem při pájení někde něco omylem spájel kde sem neměl a přestal mi chodit přepínač. Po nastartování mi okno samo sjede úplně dolů. Také mi nejde funkce úplného otevření nebo zavření. Nemáte někdo schéma jak to tam má být? Jedná se o systém na předek s funkcí úplného otevření nebo zavření. Nikde jsem nic nenašel a hledání mi taky nic nenašlo. Díky

Odesláno

tim to asi nebude.mam asi nekde neco spojeny na vypinaci protoze kdyz vypinac domacknu uplne tak se okno ani nehne. to nejde ani nahoru ani dolu. a kdyz nastartuju tak obcas mi sjede uplne.potreboval bych schema zapojeni vypinace nebo kdyby nekdo mel fotku vypinace zevnitr ( plosneho sppoje ). Chtel sem to udelat podle druheho ale ten mi nefunguje u spolujezdce tak to radsi delat nebudu a druhy vypinac u ridice je taky nejakej predelavanej. s tema polohama to vim ale kdyz sem je nastavoval tak okno dolu cukalo po kouskach protoze je tam jeste funkce aby se samo zastavilo kdyz by narazilo na prekazku. Tak to myslim psali i v manualu tohohle auta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...