jozefsv Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 dodo - to mame pretoze my mame motor a nie mlyncek na maso:Dnic v zlom.vsetko mi pride prehnane drahe Citovat
jozefsv Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 tak mlyncek mozno nie ale myslis zeby som ho ja laik nasiel pod kapotou? Citovat
Y2K Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 jozef hra machra....len ked sa spomenu tie ceny, uz mu tak do smiechu nebude podobne ako mne Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 JozefSV, si zabil :D Dodo nic si s toho nerob, ja mam motorcek do hodiniek Citovat
jozefsv Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 panovi som v servise hovoril ze nech to komplet skontroluje a keby este nieco tak donesiem 10 litrov benzinu Citovat
jozefsv Odesláno 10. březen 2011 Autor Odesláno 10. březen 2011 auto zvladlo 300km zatial.na moje pocudovanie ide spojka krasne lahucko,taku ju nepoznam.vymenene veci mi pan ukazal a mam ich sebou.lozisko s voditkom vymlete.pritlacak ma od loziska alebo voditka jemny obrus na jednom mieste ale to je nic a lamela by este nejake tisice km urcite v poho dala, na moje pocudovanie vyzerala dost slusne.pri cene tej prace sa neoplati menit len lozisko myslim.zaruka na to je,papier taktiez.vyborne jednanie a dohoda. mozem len odporucit.nazov servisu z hlavy neviem,musim pozriet do papierov:mad: pan sa celkom rozumel tomuto konkretnemu modelu,pytal sa ma kolko mi vydrzia cievky a pod.ze vraj pracoval kedysi v peugeote Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.