bart.lbc Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Tak dnes 38C a klima nie a nie ochladit interier. Celkovo som nespokojny s ucinkom a to bola pred cca 3 mesiacmi naplnena a nenasla sa ziadna netesnost. Stara 407 nemala problem, nehovoriac o 406-ke. Po pol hodinovej jazde som vystupil celkom spoteny. Ked dam teplotu napr. na 20 C fuka vlazny vzduch. A to idem o dva tyzdne do Chorvatska a momentalne na novy chladic nemam:( No ještě si zkontroluj jestli se ti točí vrtule před chladičem, protože jinak to medium nepředchladí a potom má malej účinek na chlazení. Citovat
tomike Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Tak vrtula sa toci. Dnes som menil pelovy filter, stary bol vlozeny uplne naopak. Problem bol zrejme to, ze auto bolo pri tychto teplotach velmi nahriate - no po cca 20 minutach jazdy som cakal viac ochladeny interier. Dnes to bolo uz celkom ok, ale aj tak dam este raz klimu naplnit a skontrolovat. Stara dobra 406-ka. Citovat
bart.lbc Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 tomike - mám odskoušeno, když zapnu vnitřní okruh plus to aby na displaji směřovali šipky proti sobě, tak to fouká přibližně jako 406 s digi klimou. Citovat
tomike Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Tak to skusim, som ozaj zvedavy. Vcera bola klima na naplneni a chybala polovica naplne, cize zrejme niekde unika aj ked nic nevidel. Musi ist dole naraznik a plasty okolo aby sa pozrel na chladic. Ale konecne chladi ako ma. [upravil dne 11.7.2012 05:34 od tomike] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.