MHS Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 řeším dilema : uvažuju o koupi navigace do auta ale zárověn take koukam na 2din radia. Na netu sem nasel 2din radia ktera maji i navigaci, digitalni tuner apoodobně. CHtel bych se zaptat zda by ste mi doporucily koupit navigaci zvlast a potom koupit 2din radio ktere navigaci nema. nebo koupit přimo 2 din kde už navigace je. Nevím právě jak jsou na tom ty navigace co jsou přimo v 2din radiu. Citovat
ThorR Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Jako jak to myslíš? Záleží jen jakou to má anténu a jaký to sežere soft....reps od jakého výrobe, myslím že většina je DX Citovat
MHS Odesláno 4. březen 2011 Autor Odesláno 4. březen 2011 chci si poridit 2 din radio ale taky si chci koupit navigaci. tak nevim jestli mam koupit 2din radio ktere uz ma v sobe GPS,DVD a podobne veci nebo si mam koupit 2din bez navigačky čistě jen na prehravani dvd a CD a koupit si navigačku třeba od GARMINU zvlast koukam třeba na tohle http://www.hifiauto.eu/product.php?id_product=119 Citovat
MHS Odesláno 4. březen 2011 Autor Odesláno 4. březen 2011 nebo přímo tohle na 307 http://www.specialniautoradia.cz/www-specialniautoradia-cz/eshop/3-1-2DIN-DVD-Autoradia-specialni/14-2-Peugeot/5/19-Specialni-autoradio-s-DVD-a-GPS-Peugeot-307 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 MHS S tym poslednym mame skusenosti, take sme kupovali do passatu a do santa FE ... Je to perfektne, aspom podla mna ... Navi tam bola Garmin, dali sme tam IGO, uplne bez problemov ... Ma to kopu funkcii, a na moje pocudovanie, velmi dobre BT Handsfree .. Urcite by som bral all in one Citovat
Honza54 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 bude u toho autoradia funkční nastavení PP? [upravil dne 5/3/11 11:45 Honza54] Citovat
Cinicman Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Najväčšia chyba všetkých týchto čínskych rádií je v tom, že ani jedno nemá aspoň základné RDSko... Číňana som mal a kvôli tomuto a nekvalite spracovania (ono šahať na tlačítka o ktorých si myslíte že vám zostanú v ruke neni ro pravé orechové...) som ho dal po 2týždnoch preč... Keby som bral 2DIN tak by som sa poobzeral po nejakom použitom PIONEER alebo KENWOOD aj s GPS... nové stoja okolo 21tis, takže také pol-ročné by mohlo byť na 15-16tis.... Citovat
MHS Odesláno 5. březen 2011 Autor Odesláno 5. březen 2011 MHS S tym poslednym mame skusenosti, take sme kupovali do passatu a do santa FE ... Je to perfektne, aspom podla mna ... Navi tam bola Garmin, dali sme tam IGO, uplne bez problemov ... Ma to kopu funkcii, a na moje pocudovanie, velmi dobre BT Handsfree .. Urcite by som bral all in one co to je za vyrobce?nikdo to tam nevidim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Myslim ze je to nejaky cinsky neco na Y ... Zaoberaji se OEM autoradiami do aut... Cinicman, naozaj netusim, ake si mal, ale tieto su uplne dobre, materiali su uplne v poho. Ked kupis uz pouziteho pioneera, uz mozes nahant redukciu na ovladanie pod volantom, atd .. Toto pasuje uplne presne ... My sme s nim problem nemali, absolutne ziadny ... Do modelov Santa Fe sa montoval dakedy seriovo Pioneer, ktory stal v obchodech 60 tis. SK vtedy, a na pocudovani, nebyl lepsi, ani fukciema, a hlavne uplne spatnym BT Handsfree.. Kupovali sme ich odtialto http://www.astoncb.cz/ Cinicman, este jedna otazka, ked si cinana mal Co myslis, odkial pochadza ten pioneer Citovat
shark734 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 je to zaujimave, len uz videt ze to neni origo-moc zapustene, ina povrchova uprava... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Do passatu aj do santa fe, to pasuje interierovo UPLNE presne, farba, tlacitka, vsetko je pouzite v tom dizajne ... Citovat
MHS Odesláno 5. březen 2011 Autor Odesláno 5. březen 2011 jeste jsem nasel na tom astoncb.cz do 307my toto http://www.astoncb.cz/p7129-multimedialni-autoradio-s-dvd-gps-dvb-t-model-peugeot-307-partner je to obrazovka misto puvodni kaplicky a radio s dvd ktere vypada jak origo. dokonce jde videt i tvar že by měl presne pasnout misto origa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.