Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

řeším dilema : uvažuju o koupi navigace do auta ale zárověn take koukam na 2din radia.

Na netu sem nasel 2din radia ktera maji i navigaci, digitalni tuner apoodobně.

CHtel bych se zaptat zda by ste mi doporucily koupit navigaci zvlast a potom koupit 2din radio ktere navigaci nema. nebo koupit přimo 2 din kde už navigace je.

Nevím právě jak jsou na tom ty navigace co jsou přimo v 2din radiu.

Odesláno

MHS

S tym poslednym mame skusenosti, take sme kupovali do passatu a do santa FE ...

Je to perfektne, aspom podla mna ... Navi tam bola Garmin, dali sme tam IGO, uplne bez problemov ... Ma to kopu funkcii, a na moje pocudovanie, velmi dobre BT Handsfree ..

Urcite by som bral all in one

Odesláno

Najväčšia chyba všetkých týchto čínskych rádií je v tom, že ani jedno nemá aspoň základné RDSko... :bojim

Číňana som mal a kvôli tomuto a nekvalite spracovania (ono šahať na tlačítka o ktorých si myslíte že vám zostanú v ruke neni ro pravé orechové...) som ho dal po 2týždnoch preč...

Keby som bral 2DIN tak by som sa poobzeral po nejakom použitom PIONEER alebo KENWOOD aj s GPS... nové stoja okolo 21tis, takže také pol-ročné by mohlo byť na 15-16tis.... :papa

Odesláno
MHS

S tym poslednym mame skusenosti, take sme kupovali do passatu a do santa FE ...

Je to perfektne, aspom podla mna ... Navi tam bola Garmin, dali sme tam IGO, uplne bez problemov ... Ma to kopu funkcii, a na moje pocudovanie, velmi dobre BT Handsfree ..

Urcite by som bral all in one

co to je za vyrobce?nikdo to tam nevidim

Odesláno

Myslim ze je to nejaky cinsky neco na Y ... Zaoberaji se OEM autoradiami do aut...

Cinicman, naozaj netusim, ake si mal, ale tieto su uplne dobre, materiali su uplne v poho. Ked kupis uz pouziteho pioneera, uz mozes nahant redukciu na ovladanie pod volantom, atd ..

Toto pasuje uplne presne ...

My sme s nim problem nemali, absolutne ziadny ... Do modelov Santa Fe sa montoval dakedy seriovo Pioneer, ktory stal v obchodech 60 tis. SK vtedy, a na pocudovani, nebyl lepsi, ani fukciema, a hlavne uplne spatnym BT Handsfree..

Kupovali sme ich odtialto :)

http://www.astoncb.cz/

Cinicman, este jedna otazka, ked si cinana mal :D Co myslis, odkial pochadza ten pioneer :D

Odesláno

Do passatu aj do santa fe, to pasuje interierovo UPLNE presne, farba, tlacitka, vsetko je pouzite v tom dizajne ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...