mattoni1425 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 uvidíme jak to dopadne s tím co mi přijde. Citovat
tomektomek Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 caute za hodku si jdu pro auticko po repasy napravy tak jsem zvedav:myslim Citovat
AKCZ Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 ne torzní tyče práve nemyslim ty ti pokles dle me neudelaji nebo ne tak radikalni tam spis spatna torzni tyc udela vyhnuti napravytedy vhnuti horni casti kola dovnitr pokud jsou kola rovna tak jsou nevyhovujici tlumice. Torzni tyce simuluji pruziny takze prave to jedine udela pokles auta.. tlumice take razantne neztlumi propruzeni.. pouze redukuji \"houpani\" .. vyhnuti kol do A je vec napravy jako takove a pokud je vetsi nez ma byt pak prijde na radu repas zadni napravy.. Citovat
tomektomek Odesláno 19. březen 2011 Autor Odesláno 19. březen 2011 uz to mam je to fak super jsem rad ze to mam zasebou ale kdyz nekoho posadim do zadu a nebo dam do kufru vetsi nakup tak to dre sem tam treba kdyz se to zhoupne nebo do zatacky ale mam pocit ze jen na jedne strane.jeste to musim poradne vyskouset.kazdopadne vim ze jedno rameno menil cele ale mam strach ze je to spatne udelane.musim se na to podivat kde to vlastne dre. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.