rené kunz Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Ahoj všichni potřeboval bych radu, jak vyčistit krokový motorek .Já vim že se ptám jak blb, ale radči se zeptam než něco skazit. Mam totiž problem s volnoběhem, za studena mi neudrží otáčky a čidlo chledící kapaliny pro ŘJ jsem už dával nové. Jedná se o 306tku 1.4i. Dík za rady Citovat
poldy Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 krokovy motorcek sa da aj premerat ci je dobry (na moj stary to ale nefunguje, podla vsetkeho je dobry ale otacky su snim aj tak vysoke) ked nie cidlo chladiacej kvapaliny, dalej to moze byt este ventil od nadoby s aktivnym uhlim (nikdy som odnikoho nepocul ze by odisiel, len ja som ho dokazal zlomit) c. 9 na obrazku a hodnota 25-50 Ω a dalej taka mala skuska cez PINy riadiacej jednotky, ale miesto toho by som uz radsej skusil diagnostiku (ale mam navod aj na to) (ak nemam v niecom pravdu opravte ma) Citovat
rené kunz Odesláno 21. březen 2011 Autor Odesláno 21. březen 2011 Tak sem proměřil krokáč a byl OK . Tak jsem ho vytáhnu pořádně vyčistil a prostříkal WD 40 a je vše v pořádku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.