Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny...

tak jsem se rozhodl dat nejake info ohledne meho voziku a nahradnich dilu :-)

Shanel jsem termostat na sveho P106 1.1 r.v. 2001 ... a ejhle... pasuje tam pouze z Citroenu Saxo 1.4 r.v. 00 a vyse brzdy mam z P 206 s ABS, olejovy filtr z 206 1.1 ... , vzduchovej z 206, pylovej filtr buhvi z ceho... pry se nedaval... proste pohoda... :-) Neni to bouracka, takto ten zazrak opustil francouzovu fabriku... trosku mi to pripada, ze byl slozen z toho, co dilna dala :-)))) Jak jste na tom Vy? J.:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

ale to vypada spise na nejakeho predchoziho majitele... to asi nebyl zamer fabriky stale shanim onu deku na viko motoru kvuli hluku.. davala se na naftove motory???? J.

Odesláno

já sháním ten černej plast pod přední sklo....stojí 1300.:( . A poloosy - origo 8500 bez DPH, repas 2840 včetně, ale musím dodat ty starý ( Auto kelly ), v Meteoru 2840 bez DPH, ale nové. Nemáte někdo tipa ???

Odesláno

Fajn, ale ty přidej kozu a hřivnu zlata. Hele...kapota je kytovaná ( ale byla červená - na předku slízá barva ), motorek do ostřikovačů mně sere od té doby co mám pižu ( tak je asi 30 x slepenej ), zadní tlumiče jseou v řiti, sedačka.....no a právě za tu sedačku ti nabízím dvě kočky. Jednu od nafty a druhou vypatlanou.Nabídl bych i kocoura, ale už není týden doma.Pokud bys nechtěl ty kočky, tak stačí když přidáš jen kozu.:D

Odesláno

co bych si pocal doma se 4kockama? ty dve co mam mi bohate staci :D kitovanoukapotu nechci zapomen, a propos, dneska jsem byl objednat ten moturek do ostrikovacu :D

Odesláno

No.....kolik...........schválně? Já byl na vrakáču a chtěl za něj 1200, ale beztak ho neměl. Já už mínil, že budu improvizovat a dám tam motůrek ze Shade ( jeden kolega to má na 205 ), ale nakonec jsem to spravil \" Kytem, silikonem, tavnou pistolí a drátem a kouskem trubičky\" Zatím to drží a stříká.Ta kapota je stříkaná, ono to auto bylo kleplý na levej předek, tak mám kapotu, blatník a dveře červený původně.Stejně se na to žebrování vykašlu a udělám ho do hladka a bez znaku.Už jsem párkrát odháněl blbce.Ale stejně.........vrtá mi červík v hlavě, že bych tak měnil za 205 GTI........co myslíš?

Odesláno

No to jo........dokonce má stejnou barvu jako já........:D. Hele, ale včera jsem natrefil na 1,6 GTI, komplet tuning, r.v.90, novej lak atd.....470000......tak červ hlodá a hlodá.

Odesláno

No, tak to mně budoucí paní sejme jestli s tím přijdu domů.Já myslel něco od Burrago.Kolem pjé?a...nebo pěé?a ? No to je ale blbý slovo.Já zas nejsem takovej modelář, na mně je to moc malinky ty autíčka a nemám moc nervy to lepit.A než to mít doprčený, tak radši to koupím hotové.Jestli jsem Tě teda dobře pochopil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...