Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zadna moje uroven,nic extra a auto mam uz 6 rok,takze za tu dobu se podarilo neco sehnat a ver,ze nejsem z tech co je ochotnej za neco vyplaznout nehorazny castky,vzdy cekam na to nejlevnejsi. Jen sehnat prahove nastavce a nebude to mit opravdu zadnou chybu. a kola jsou luxus..

Odesláno
zadna moje uroven,nic extra a auto mam uz 6 rok,takze za tu dobu se podarilo neco sehnat a ver,ze nejsem z tech co je ochotnej za neco vyplaznout nehorazny castky,vzdy cekam na to nejlevnejsi. Jen sehnat prahove nastavce a nebude to mit opravdu zadnou chybu. a kola jsou luxus..

Tak já si ty drahý věci ani dovolit nemůžu.Celou dobu sháním jen to nejlevnější a řadu věcí si snažím dělat sám.Bohužel teď auto spolklo dost peněz,ale snad bude sloužit.Snad poslední věc co se našla je řízení.Doufám,že to nebude darda.

Odesláno

Takže úspěšnej víkend za mnou :bojim ...poté co jsem nahodil kola auto začalo strašně plavat.Takže dneska jsem shodil liťáky a nahodil zpátky zimáky, které auto tak nestahují do kolejí.Zjistil jsem docela velkou vůli na pravém kole.A ještě ke všemu mi dneska při výměně sjelo auto dolů.Naštěstí jsem ho teprve zvedal a hever se odporoučel.

post-32452-14109616318476_thumb.jpg

Odesláno

člolvěče krasavice, a je spoustu věcí co jde dělat za málo peněz :), v první řadě bych to ho malinko ponížil, potom si pohrál s kolama, leštěný by byly mega luxusní :)

Odesláno
člolvěče krasavice, a je spoustu věcí co jde dělat za málo peněz :), v první řadě bych to ho malinko ponížil, potom si pohrál s kolama, leštěný by byly mega luxusní :)

Nad tím snížením jsem už taky přemýšlel...teď uvedu postupně auto do nějakého stabilního stavu a pak se budou dělat věci okolo.Až něco našetřím tak nějakej podvozek snad bude.

[upravil dne 30/3/11 21:01 tomm176]

• O 2 týdny později...
Odesláno

V sobotu jsem si auto přivezl domů. A můžu jen potvrdit, že Straki007 je nejlepší :potlesk. Proběhla výměna rozvodů, tyčky řízení, silentbloku na převodovce, seřízení ventilů a menší oprava výfuku. Měl jsem obrovské štěstí s vodní pumpou. Byla uplně na padrť. Taky objevil, že důvodem úniku oleje je vůle na řebenu řízení. Auto konečně neplave a taky už jsem přezul, foto jsem zapoměl udělat.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem zase trošku pracoval na autě. Konečně jsem dal výfuk do docela slušného stavu a nikde to už nebrblá.Ale než jsem to zavařil tak to byl teda porod. Z maličký dírky se mi povedla udělat dost velká díra :D...teď už jen dodělat pár drobností - výměna oleje a filtrů, výměna řízení a simeringů na převodovce a rovnou vyměnit olej.

Edit: Ještě dodám,že kola už jsou opět na autě.Stále zvažuji výměnu za menší, i když jak jsem psal v inzerci, to škrtání není zase tak hrozný.Místa tam tedy na rozdávání není.

post-32452-14109616917075_thumb.jpg

[upravil dne 28/4/11 15:35 tomm176]

Odesláno

O víkend bylo hezky tak jsem trochu opláchl auto.Chtělo by to ale přeleštit, protože kapota je nějaká ohmataná a jsou malý oděrky.V neděli jsem si od Ondry(Thoy_gti6) přivezl jiné sedačky.Tak doufám,že je tam o víkend nainstaluju. Příští týden povezu auto opět Strakimu007. Snad už na delší dobu bude klid.

post-32452-14109617024395_thumb.jpg

Odesláno
a kde ti to škrtá??? všechno se dá řešit a neprodávat.... :)

Vzadu o podběhy...ale není to nic hrozného...většinou to je jen na nějakým větším hupu ,když je naložený auto. Ale šlo mi taky spíš o to,že 14 bych tam mohl mít legálně :D

Odesláno

Díky :papa...jinak další aktualita, vypucoval jsem pořádně sedačky a co nejdříve půjdou do auta,ale asi až auto dorazíd strakiho ke kterému jede v neděli.

post-32452-14109617155384_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...