tomm176 Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 Taky jsem dal nové parkovačky-phillips blue vision Citovat
tomm176 Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 taky jsem zprovoznil mlhovky, i když totálně vysypaný a zrezlý [upravil dne 2/5/11 23:23 tomm176] Citovat
tomm176 Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 Taky jsem se dnes přišel na to, že mi teče řízení a něco v něm bouchá Citovat
oni Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 moc pekny, za me velka pochvala....:papa Citovat
tomm176 Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 moc pekny, za me velka pochvala....:papa Děkuju,ale abych se dostal na tvou úroveň tak to abych vykradl banku. Citovat
oni Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 zadna moje uroven,nic extra a auto mam uz 6 rok,takze za tu dobu se podarilo neco sehnat a ver,ze nejsem z tech co je ochotnej za neco vyplaznout nehorazny castky,vzdy cekam na to nejlevnejsi. Jen sehnat prahove nastavce a nebude to mit opravdu zadnou chybu. a kola jsou luxus.. Citovat
tomm176 Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 zadna moje uroven,nic extra a auto mam uz 6 rok,takze za tu dobu se podarilo neco sehnat a ver,ze nejsem z tech co je ochotnej za neco vyplaznout nehorazny castky,vzdy cekam na to nejlevnejsi. Jen sehnat prahove nastavce a nebude to mit opravdu zadnou chybu. a kola jsou luxus.. Tak já si ty drahý věci ani dovolit nemůžu.Celou dobu sháním jen to nejlevnější a řadu věcí si snažím dělat sám.Bohužel teď auto spolklo dost peněz,ale snad bude sloužit.Snad poslední věc co se našla je řízení.Doufám,že to nebude darda. Citovat
tomm176 Odesláno 27. březen 2011 Autor Odesláno 27. březen 2011 Takže úspěšnej víkend za mnou ...poté co jsem nahodil kola auto začalo strašně plavat.Takže dneska jsem shodil liťáky a nahodil zpátky zimáky, které auto tak nestahují do kolejí.Zjistil jsem docela velkou vůli na pravém kole.A ještě ke všemu mi dneska při výměně sjelo auto dolů.Naštěstí jsem ho teprve zvedal a hever se odporoučel. Citovat
wooody Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 člolvěče krasavice, a je spoustu věcí co jde dělat za málo peněz , v první řadě bych to ho malinko ponížil, potom si pohrál s kolama, leštěný by byly mega luxusní Citovat
tomm176 Odesláno 30. březen 2011 Autor Odesláno 30. březen 2011 člolvěče krasavice, a je spoustu věcí co jde dělat za málo peněz , v první řadě bych to ho malinko ponížil, potom si pohrál s kolama, leštěný by byly mega luxusní Nad tím snížením jsem už taky přemýšlel...teď uvedu postupně auto do nějakého stabilního stavu a pak se budou dělat věci okolo.Až něco našetřím tak nějakej podvozek snad bude. [upravil dne 30/3/11 21:01 tomm176] Citovat
tomm176 Odesláno 11. duben 2011 Autor Odesláno 11. duben 2011 Tak nějaký aktuality...auto tenhle týden parkuje u strakiho007. Bohužel se nahrnulo nějak moc oprav tak jsem zvědav jak to dopadne. Citovat
tomm176 Odesláno 19. duben 2011 Autor Odesláno 19. duben 2011 V sobotu jsem si auto přivezl domů. A můžu jen potvrdit, že Straki007 je nejlepší . Proběhla výměna rozvodů, tyčky řízení, silentbloku na převodovce, seřízení ventilů a menší oprava výfuku. Měl jsem obrovské štěstí s vodní pumpou. Byla uplně na padrť. Taky objevil, že důvodem úniku oleje je vůle na řebenu řízení. Auto konečně neplave a taky už jsem přezul, foto jsem zapoměl udělat. Citovat
tomm176 Odesláno 28. duben 2011 Autor Odesláno 28. duben 2011 Tak jsem zase trošku pracoval na autě. Konečně jsem dal výfuk do docela slušného stavu a nikde to už nebrblá.Ale než jsem to zavařil tak to byl teda porod. Z maličký dírky se mi povedla udělat dost velká díra ...teď už jen dodělat pár drobností - výměna oleje a filtrů, výměna řízení a simeringů na převodovce a rovnou vyměnit olej. Edit: Ještě dodám,že kola už jsou opět na autě.Stále zvažuji výměnu za menší, i když jak jsem psal v inzerci, to škrtání není zase tak hrozný.Místa tam tedy na rozdávání není. [upravil dne 28/4/11 15:35 tomm176] Citovat
tomm176 Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 O víkend bylo hezky tak jsem trochu opláchl auto.Chtělo by to ale přeleštit, protože kapota je nějaká ohmataná a jsou malý oděrky.V neděli jsem si od Ondry(Thoy_gti6) přivezl jiné sedačky.Tak doufám,že je tam o víkend nainstaluju. Příští týden povezu auto opět Strakimu007. Snad už na delší dobu bude klid. Citovat
wooody Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 a kde ti to škrtá??? všechno se dá řešit a neprodávat.... Citovat
tomm176 Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 a kde ti to škrtá??? všechno se dá řešit a neprodávat.... Vzadu o podběhy...ale není to nic hrozného...většinou to je jen na nějakým větším hupu ,když je naložený auto. Ale šlo mi taky spíš o to,že 14 bych tam mohl mít legálně Citovat
tomm176 Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Díky ...jinak další aktualita, vypucoval jsem pořádně sedačky a co nejdříve půjdou do auta,ale asi až auto dorazíd strakiho ke kterému jede v neděli. Citovat
Outstrike Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Jeee hele, moje sedačky mají dalšího majitele Citovat
tomm176 Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Jeee hele, moje sedačky mají dalšího majitele Až takhle to koluje jo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.