Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jen tak na okraj nebylo by jednoduši rozdelat dveře v pantu?

ja to tak dal a zpetna montaž je otazka chvilky takle je musis všelijak stelovat atd :) jinak to naletovani my vydrželo tak pul roku rok nejlepši my přijde tu svorkovnici vyhodit a nastavit kable nekdo to tak tady dal ale uvidis ja jich mel z 11 prerušenejch 7

No nevím, žádný nastavování dveří neprobíhalo, v barvě je vidět kde to přesně bylo. Nechtěl jsem rozebírat panty. Takhle jsem povolil 4 šrouby a pohodička, zmáknul jsem sám je sundat i nandat.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak tohle se mi dneska povedlo. Zlomil jsem odvzdušňovák u termostatu a zůstalo mi to tam. Naštěstí se mi to povedlo vytočit a našel jsem doma podobnej takže to naštěstí dopadlo dobře.

post-32452-14109620338806_thumb.jpg

Odesláno
Pustil jsem se do další věci,která mě už delší dobu trápila a byl zděšenej co na mě vykouklo

Já to taky nechci vidět radši jsem to nezkoumal..:(už mi ani nenavíjí bez. pás na této straně:(

Odesláno

pekne, pekne, jen si dovolim male rejpnuti. ono ted ty nejty ti drzej sroub od toho drzaku pasu,takze za tebou aby radsi nekod nesedal. jinak pekna prace, zase bude sucho v kufru.. :D :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...