Kosta777 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ahoj. nedávno jsem řešil prasklý výfuk zde>> dva dny zpátky jsem zjistil, že když nastartuju a stojím na místě, tak vevnitř slyším hlasité vibrování, ale ty vibrace určitě nějdou zevnitř. jdou jako od podlahy a zhruba někde ve středu auta, možná pod sedadlem spolujezdce. když vlezu pod autem, tak nic vibrovat nevidim, takže fakt netušim. když přidám plyn, tak vibrace skoro zmizí... Citovat
Benžík Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 No a neklepe ten výfuk o podlahu nebo o něco jiýho? Citovat
Kosta777 Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 to je první co mě napadlo, ale nevidim, že by vibroval... asi budu muset lehonut pod auto a pořádně to ošahat... Citovat
kujon106 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Podle mě se ti někde ten vejfuk dotýká kastle. Taky se mi to stalo, rezonovalo to v místě středu o takovou tu kovovou výstuhu. Citovat
Cardaaa Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 pokud jsi ten výfuk ještě neřešil a máš tam pořád ten shnilej tak se ti to zlomilo v tom spoji před koncovkou a konec koncovky se ti opřel o ten plech co je nad ní možná ne ale bude to určitě něco společného s výfukem [upravil dne 15/2/11 20:30 Cardaaa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.