Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Ludweek
Odesláno

Kdo vsechno jdete na party k oficialnimu predstaveni tohoto modelu?

Guest Ludweek
Odesláno

Ja jsem teda oficialne prihlasen na party k Domanskemu na Ceskobrodske, Praha. Takze zitra od 19:00. Pokud tam bude nekdo z navstevniku fora, urcite se s nim rad uvidim.

Odesláno

Dneska jsem si byl vyzvednout 607 v Autospolu ve Strašnicích, nechal jsem tam skoro 40tis., 508ma už tam stála pod plachtou a o párty se taky přijímací technik zmínil... ale nepozval mě:( no asi proto, že jsem se předtím zmínil, že jaksi chybí prémiový motor, no... co se dá dělat, třeba do toho ještě nějakou V6ku implantují:papa

Guest Ludweek
Odesláno

Za ojetou 607mu to neni zas takovy balik, rekl bych dokonce, ze si koupil dobre :D

JJ taky myslim, ze nejaky ten vetsi motor casem pribyde.

Odesláno

No, byl to servis po 80tis. km a další drobné opravy, tak nevím... aspoň pozvat mě ale mohl... sice bych nešel ale to gesto udělat mohl...

Guest Ludweek
Odesláno

Skoro jsem nemoh spat :D 508 se mi vazne libi a zena byla taky nadsena (asi spis proto, ze dostala sklenicku Bohemky a ruzi :) )

U Domanskeho v Kyjich byla party docela komorni, aby taky ne, je tam misto sotva pro pet aut, ale pristup k obema 508 byl vyborny. Vystaveny byly jenom sedany ve vybave Allure. Jeden s oneco bohatejsi vybavou nez druhy. Prohlidnout a vyzkouset novou 508 byl zazitek a uz se tesim na testovaci jizdu. Doporucuji vyzkouset.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...