lukino99 Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 ja som mal ten isty problem , ze mi odchadzali kazdy mesiac H7 , skusal som x ziarobiek ale stale to iste .... po mesiaci stale praskla ... dosla mi trpezlivost menit kazdy mesiac ziarovky ... nakoniec som zistil , ze tam ide prilis velke napatia ako sa to tu pisalo tu na fore a vyriesil som to odporovym dratom co vyraba pre SKODA , AUDI , BMW , VW a odvtedy mi ani jedna ziarovka nepraskla .... ten jeden odporovy drat ma vysiel na 5 ecka cize dva (na lavu a na pravu stranu) vyjdu na 10 ecka ... oplatilo sa ho dat lebo znizuje napatie tym padom do ziarovky nejde pri zapnuti svetiel (tu sekundu na zaciatku) nejakych 13 - 15V ale o nieco nizsie napatie napatie a ziarovky nepraskaju .... ziarovka tym padom by mala svietit troska slabise ale vobec to nieje v noci vidiet , takze odporucma vsetkym co maju problem pri zapnuti svetiel s praskanim ziaroviek H7 aby si kupili ten odorovy drot Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.