fifi Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 po nerovnostiach buchoty ako prase, dnes som ľahol pod auto, všetko v poriadku ale gumy, v ktorých je uchytená tyč priečneho stabilizátora vykazujú vôľu, prekvapilo ma, že sú na nich nejaké štuplíky, neviem, či sú to maznice, nikdy som to nemazal, ani v servise nespomínali, akurát som si spomenul, že v lete mi to tam vŕzgalo (asi to bolo sakra natesno a na sucho- žeby sa vydrali? ), a teraz to má tam vôľu...idem kúpiť nové, uvidím, či búchanie prestane [upravil dne 6/3/11 12:29 fifi] Citovat
Brandy20 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 No daje vediet, ako to dopadlo, lebo mne zo zadu ide taky jemny piskot,skor vrzgot sem tam, ked prejdem nerovnostou. Pocut to pravdepdobne zo zadnej pravej časti. Uz sme aj dali injekciou do gum na stabilzacnej tycke olej, ale nepomohlo [upravil dne 4/2/11 14:26 Brandy20] Citovat
fifi Odesláno 6. únor 2011 Autor Odesláno 6. únor 2011 No v piatok, keď som chcel kúpiť tie gumičky a vymeniť, tak prišlo oteplenie a búchanie prestalo, tak som to nechal tak...žeby gumičky zmäkli a trošku zväčšili objem, uvidím keď prídu mrazy, ale vo štvrtok som ešte urobil jednu vec, odmontoval som plastový kryt potenciometra na naklápanie xenónov na tyči stabilizátora, a našiel som v kryte usadené asi 1,5 cm blata a kamienkov, a keďže ten kryt je celkom dlhý smerom dole, je to dosť velká páka s tým bordelom dole, a možno pri priečnych otrasoch mal ten kryt trochu vôľu v uchytení, a keďže je priamo upevnený o plech pod rezervou, fungovalo to ako membrána reproduktoru a búchalo to vcelku slušne....tak uvidím Citovat
fifi Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 búchanie vzadu vyriešené, u mňa to predsa len boli tie gumičky poz. č. 10 na obrázku:super Citovat
jardas Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 búchanie vzadu vyriešené, u mňa to predsa len boli tie gumičky poz. č. 10 na obrázku:super a bylo by mozne napsat cenu a \"pracnost\" vymeny? Citovat
fifi Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 Nuž cena slušná cca 20 euro jedna, a tak cca 30 minút roboty, ale to bol môj prípad, ostatným môže šarapatiť niečo iné ale za kontrolu nič nedáš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.