Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

po nerovnostiach buchoty ako prase, dnes som ľahol pod auto, všetko v poriadku ale gumy, v ktorých je uchytená tyč priečneho stabilizátora vykazujú vôľu, prekvapilo ma, že sú na nich nejaké štuplíky, neviem, či sú to maznice, nikdy som to nemazal, ani v servise nespomínali, akurát som si spomenul, že v lete mi to tam vŕzgalo (asi to bolo sakra natesno a na sucho- žeby sa vydrali? ), a teraz to má tam vôľu...idem kúpiť nové, uvidím, či búchanie prestane

[upravil dne 6/3/11 12:29 fifi]

Odesláno

No daje vediet, ako to dopadlo, lebo mne zo zadu ide taky jemny piskot,skor vrzgot sem tam, ked prejdem nerovnostou. Pocut to pravdepdobne zo zadnej pravej časti. Uz sme aj dali injekciou do gum na stabilzacnej tycke olej, ale nepomohlo

[upravil dne 4/2/11 14:26 Brandy20]

Odesláno

No v piatok, keď som chcel kúpiť tie gumičky a vymeniť, tak prišlo oteplenie a búchanie prestalo, tak som to nechal tak...žeby gumičky zmäkli a trošku zväčšili objem, uvidím keď prídu mrazy, ale vo štvrtok som ešte urobil jednu vec, odmontoval som plastový kryt potenciometra na naklápanie xenónov na tyči stabilizátora, a našiel som v kryte usadené asi 1,5 cm blata a kamienkov, a keďže ten kryt je celkom dlhý smerom dole, je to dosť velká páka s tým bordelom dole, a možno pri priečnych otrasoch mal ten kryt trochu vôľu v uchytení, a keďže je priamo upevnený o plech pod rezervou, fungovalo to ako membrána reproduktoru a búchalo to vcelku slušne....tak uvidím

• O 4 týdny později...
Odesláno

Nuž cena slušná cca 20 euro jedna, a tak cca 30 minút roboty, ale to bol môj prípad, ostatným môže šarapatiť niečo iné ale za kontrolu nič nedáš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...