Sifon Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Ahojte, dnes jsem si vzal volno a s rodinkou vyjel na lyže, po vyjezdu z garáže zjistím že nemůžu zvednout teplotu v autě. Žádná klávesa kolem topení a ventilátoru nefunguje a v autě zima jak na motorce. Musel jsem to otočit domů. Po vjezdu do garáže jsem zjistil že svítí modrá šipka na jednozonové klimatizaci. Netušíte jak bych měl postupovat? Stalo se to někomu. Mám 407ku pár měsíců, ale fakt už mě začíná štvát. Díky Sifon Citovat
pengo Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 mal som tiez nieco podobne, po nastartovani sa vobec nedala ovladat klimatizacia ani ventilator, zistil som to po cca asi piatich minutach. zastavil som, vypol som motor, po chvile nastartoval a vsetko bolo ok. stalo sa mi to iba raz. Citovat
Stepkao Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Zkus to vytahnout a koukni na zapojeni kabelu,jestli nekde nevyjel,mozna bych zkusil pojistky. Jinak asi diagnostika... Citovat
Sifon Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Jsem zkoušel zastavit. Vypnul motor, znovu nastartoval, stále to samé. Dojel jsem domů, po chvíli jsem vzal notebook a diagnostiku, došel jsem do auta a vše už fungovalo. Citovat
Přema Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Bojím, bojím.......Asi se leklo............:D:D:D že by si to opravil nebo zkazil:D:D:D:papa [upravil dne 1-2-11 15:59 Přema] Citovat
Sifon Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 tak ať si ta kára fakt dá bacha, nebo ji fakt začnu používat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.