Jojpijo306HDi Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Zdravím Vás, kúpil som subwoofer so zosilňovačom JBL, všetko pozapájal,hrá pekne, ale pri každom zapnutí a vypnutí autorádia,pri prepínaní skladieb alebo pri stíšení na nulu sa ozve nepríjemné buchnutie zo subwoofera.Pravdepodobne sa vo všetkých prípadoch pri nulovom vstupnom signále zosilňovač vypne. Napadá ma jedine skúsiť niečo poriešiť s uzemnením...čo napadá Vás? Vďaka za rady Citovat
Grim Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 čau něco podobnýho to dělalo kámošovi, když měl blbě zapojený remote kabel k zesilovači ale jestli je to i tvůj případ to nevím. Citovat
Jojpijo306HDi Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 čau něco podobnýho to dělalo kámošovi, když měl blbě zapojený remote kabel k zesilovači ale jestli je to i tvůj případ to nevím. Keby som vedel čo znamená blbo zapojený...jedna strana na modrobiely káblik od autorádia (Alpine CDE-9880R), druhá na vstup REM zosilňovača ( JBL GTO 3501)..na tom nemám moc čo pokaziť Citovat
Grim Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Aha tak to asi nebude tvůj problém když má to rádio přímo výstup na spínání zesilovače. U toho kámoše jestli si to dobře pamatuju tak byl problém v tom že ten výstup neměl (já ho taky nemám) a napojil to přímo na spínanou 15. pak mu to při každým zapnutí a vypnutí právě taky v subwooferu bouchlo. Citovat
Durko Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 niesom odborník ale zosilovač by sa mal zapnuť a vypnúť sučasne s rádiom. ak das rádio tichsie alebo prepneš skladbu zosilovac je stále zapnutý. ako máš vedené napájanie + a - Citovat
Jojpijo306HDi Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 niesom odborník ale zosilovač by sa mal zapnuť a vypnúť sučasne s rádiom. ak das rádio tichsie alebo prepneš skladbu zosilovac je stále zapnutý. ako máš vedené napájanie + a - Fyzicky zapnutý je, nepreblikne na ňom kontrolka ani nič...to bola iba taká moja dedukcia prečo by to asi tak mohlo byť ,možno iba odpojí a pripojí výstup na reprák, možno tento zvuk pochádza ešte z rádia...neviem... Napájanie klasika,plus vedený od baterky vodičovou stranou,signál +remote spolujazdcovou...mínus na najbližší šrób v kufri Citovat
Durko Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 teraz ma napadlo či rádio nevydáva nejaký ton ked niečo zmeníš na nastavení Citovat
Jojpijo306HDi Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 myslím že nie...aspoň ostatné repráky sú ticho Citovat
Fredino Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 divne,mas to napojene cez REM control nie? tak by to malo vypinat ale preco to urobi ked das slabsie radio tak tomu nerozumiem,ako keby islo do skratu abo co.....ked tomu pridas trochen viacej neblika kontrolka na zosiku? alebo radio neblika? Citovat
Jojpijo306HDi Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 divne,mas to napojene cez REM control nie? tak by to malo vypinat ale preco to urobi ked das slabsie radio tak tomu nerozumiem,ako keby islo do skratu abo co.....ked tomu pridas trochen viacej neblika kontrolka na zosiku? alebo radio neblika? jasnee REM...keď tomu pridám bliká všetko ( baterka dožíva ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.