Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mel bch dotaz uvazuji nad koupenim autoboxu kvuli prknu a lyzim. Nemate nekdo zkusenosti s nejakou znackou a poradit ohledne delky atd. Mam totiz hatchback

Odesláno

mám tento a pasuje perfektně.. ale mám kratší anténu která vyjde pod něj a délka akorát otevřu kufr s delšíma jsem měl problém že jsem ho neotevřel zavazelo tam křídlo. ..http://www.skibox.cz/zbozi/neubox-doporucujeme/881-autobox-neubox-extreme-400-stribrny-novinka-2010.html

Odesláno

ja som mal cez leto pozicane THULE ocean 500 na dlzku ma truhla 220cm a dovnutra sa da dat na dlzku nieco co je max 200cm dlhe inak ja som tam vopchal detsky kocik, prenosnu postielku, velky batom, 3 kartony plienok a este zopar drobnosti - je to fakt velke.

[upravil dne 31.1.2011 16:51 robozv]

[upravil dne 31.1.2011 16:54 robozv]

post-27360-14109615238152_thumb.jpg

Odesláno
ja som mal cez leto pozicane THULE ocean 500 na dlzku ma truhla 220cm a dovnutra sa da dat na dlzku nieco co je max 200cm dlhe inak ja som tam vopchal detsky kocik, prenosnu postielku, velky batom, 3 kartony plienok a este zopar drobnosti - je to fakt velke.

na netu sem se docetl ze ot ma dokonce 226 cm na delku

Odesláno

záleží jak který box.. kolik se dá dát ať přečuhuje dopředu... zítra jestli stihnu tak to zkusím nasadit a vyfotím... nejlepší je zajet někde kde mají víc typů a zkoušet..

Odesláno

Presne tento box som mal na dovolenke v 2009.

Odesláno

wojtěch , a co hlucnost, nehuci to jak svina? ja sa furt len toho obavam ze ma slahne pri dlhsej jazde.

sem tam nosievam rebrik na streche a to vyhrava jak moravanka :)

Odesláno

no tento box jsem kupoval nedávno a jel jsem s ním jenom z toho obchodu a hukot nepoznal jsem to.. měl jsem předtím užší ale vyšší rakev a ta trochu hučela.... ale skoro to nešlo slyšet...

Odesláno

veru, orchester, a nemam ram moc hlasno hudbu, cize si to vzdy tak nejak pretrpim,

no fakt nerad by som kupil truhlu a bol by to hukot, to by som si nepomohol...cele zle :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...