Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jinak co si myslite o tom,kdybych na ty černé lišty na masce kolem znaku dal karbonovou folii a na dveře na ,,béčkové\" sloupky? U těch dveří to originál černé mám už docela vyšisované a nemuselo by to ani vypadat špatně.Co myslíte? mám nebo nemám... :myslim

Odesláno
nechávám si namíchat barvu a navrch metlou.Tady kam jezdim sou dobrý a fakt pěkně tu barvu uměj namíchat! :papa

Prozrad kam jezdis :) V lete me ceka oprava zadniho narazniku a dalsi drobnosti a byl jsem pred casem v Zabehlicich (Autolaky AREV) ale s vyslednym odstinem jsem nebyl moc spokojen a to ani nemám metlu :( ..

Odesláno

byl sem ted poprve v Horních počernicích kde míchaj laky naproti Penny marketu v takovém dvoře.A namíchali to opravdu suprově! Mohu doporučit!

Odesláno
byl sem ted poprve v Horních počernicích kde míchaj laky naproti Penny marketu v takovém dvoře.A namíchali to opravdu suprově! Mohu doporučit!

tady ? :)

post-28514-1410961793324_thumb.jpg

Odesláno

A cenove ? Ja mel v Arevu barvu podle odstinu do mensiho (0,5 l ?) spreje asi za 350,- ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...