Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
uvidime třeba si jeste sedne ale zadek chci trošku viš

já měl stejnej problém...ještě jsem zadek o 2,5 cm zvedal...mám tam podložky pod zadníma perama ;) ale mám 60/40

[upravil dne 28/1/11 18:34 Strejdakopec]

Odesláno

a žádný dorazy jsem nedělal a vše bych řekl o.k. mám taky jen pružiny ateď mě čeká problém o kterém jsem nevěděl..sehnat kratší tlumiče za dobrou cenu....netušil jsem že to weitc neprodává když je dává součástí zakoupení komplet podvozku... :(

Odesláno

Strejdakopec: to ja mel zjištěny předem že sehnat samostatne tlimiče je problem. proto jsem kupoval celou sadu.

me to teda leželo vepředu na dorazech. neboj to pocitiš až řizneš pružiny ;)

Odesláno

mě ten podvozek naprosto vyhovuje i na těch sériovejch tlumičích...na moje nároky se až divim že je to v pohodě...ted ateď už moc ne protože jsou špatný ale bylo to fakt super...tímneříkám ž e na kratších tužších b to nebylo lepší... ;) jen by mi bylolíto dát 15000 jen za tlumiče než to tak raději koupím nový stavitelný podvozek

Odesláno

to jsem zvedavej co seženeš za stavak za 15t na 406. v čr je nejnižší za 25t

ja taky jezdil ze začatku pružiny 40/40 a seriový tlumiče ale po par mesicich odešli tlimiče

Odesláno

cau vsem nemate nekdo na aute stavitelny podvozek od FK? na nemeckejch strankach jsem narazil na tento podvozek a s poštovnym na dobirku do čr by to vyšlo na cca 18000kč což neni moc za stavak nemyslyte:?

post-33832-14109614998802_thumb.jpg

Odesláno
cau vsem nemate nekdo na aute stavitelny podvozek od FK? na nemeckejch strankach jsem narazil na tento podvozek a s poštovnym na dobirku do čr by to vyšlo na cca 18000kč což neni moc za stavak nemyslyte:?

taky po nem pokukuju.

je to za dobrou cenu. nevim jak dlouho to sice vydrži ale jde me spiš o to abych dostal auto co nejniž.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...