Neon Odesláno 15. leden 2005 Autor Odesláno 15. leden 2005 Jo a ještě další věc, která to asi ovlivňuje bude jak je předsunutý lízátko... Honza: Koukám, že ty ho moc předsunutý nemáš - takže až to urazim, tak bych si koupil ten, co máš ty;) - holt tě budu muset překecat, abys to odstrojil :-) Citovat
Honza Odesláno 16. leden 2005 Odesláno 16. leden 2005 Teď sem to nějek nepochopil. Co mam odstrojit?? Jinak to lízátko u mě na fotkách je na prodej. Cena cca 1500,- Citovat
Neon Odesláno 16. leden 2005 Autor Odesláno 16. leden 2005 Jsem tim myslel, že až to urazim, tak si bych chtěl něco v tom stylu, jako máš Ty - myslel jsem tim ten celej nárazník. Citovat
Honza Odesláno 16. leden 2005 Odesláno 16. leden 2005 Jo tak. Tak to jo. Ale udělat celej laminátovej nárazník neni sranda. Jak časově, tak i finančně. A pokud zajistíš, že nikdo nebude mít k dispozici formu na ten nárazník, tak máš totální unikát co nikdo jinej nemá. Citovat
Honza Odesláno 18. leden 2005 Odesláno 18. leden 2005 Ten muj není dělanej z formy. Je upravenej z nárazníku na jiný auto. Rozříznutej podelně, svisle a na bokách a rozšířen do všech stran a znovu slaminovanej a komplet zbavenej všech prolisů. Citovat
Neon Odesláno 18. leden 2005 Autor Odesláno 18. leden 2005 Aha, takže taky unikát a piplačka na XXhodin... Citovat
Honza Odesláno 18. leden 2005 Odesláno 18. leden 2005 Ani ne. Jde to celkem rychle. Vezmeš flexu, rozřežeš to a slaminuješ Nejdýl čekáš až vytvrdne laminát. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.