Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 2 dotazy na \"plas?áky\"...

1) Mám tento spojler (viz obr.) 12 cm nad zemí - neznáte někoho, kdo by ho dokázal zkrátit o ten nižší průduch -> že by tam vznikla jen jedna mlhovka (získalo by se tim tak 5-6 cm)

2) Jak vysoko máte spojlery vy a jaké zkušenosti - např. já jsem za 2 měsíce už asi 10x drhnul :-(( a to si nedokážu představit až pojedu v létě ke kámošúm na chatu kde stojej cesty za h...o

306FPfront1.jpg

[Editován dne 5/1/05 Neon]

Odesláno

helemese, tady si nekdo tuni 106 :P to je ten spojler od Carzone vid? Takovej ten hnusnej, co bych si na auto nedal :P:P kup si jinej, mas to lepsi. Ale abcyh ti poradil, normalne kus vyriznes a pak to slaminatujes zpet dohromady, nic jineho sloziteho v tom nevidim :D

Guest Ludweek
Odesláno

ja v tom vidim 306 ale odbornici na laminovani M+H maj asi lepsi odhad :)

je to pekny spojler a myslim ze to mas jeste pomerne vysoko. osobne bych spojler nechal takovy jaky je...kdyz tak to zvednou vymenou pruzin...respektive vymenou tlumicu :cool:

Odesláno

A já v tom vidím pežota, jinak jsem neříkal, že vím co to je za auto.A o tom laminování jsem četl svoje v diskuzi a takže bych se do toho asi nepouštěl....:)

Odesláno

To Merlin: Jojo - to je přesně on - takovej ten hnusnej:mad: - taky už bych šel do jinýho - ještě hnusnějšího :D

btw. je to 3O6 ;) - takže Ludweeg je winner...

To Xaverious - jako prd - (tyhle masky jsou na jakýkoli (starší) pažouty když vykopneš to ozdobný sání - třeba s BXkem by to bylo horší) - ale na nějakej autech to vypadá spíš hůř, než originál...

No jak to tak vypadá, tak to do jara zvedat nebudu (mám z toho řezání strach) a myslim, že tlumiče asi zvednout nepujdou- uvídíme co se stane -v nejhoršim to někde urazim a pořídim si novej :-)

Odesláno

Myslim, že já Dundy(ho) chápu - myslí parkovací senzor, abych to neorval při parkování, ale o to mi ani tolik nejde - nad tím už jsem přemýšlel, že dám do lamono spojleru dva drátky a když najedu lechce na obrubník, tak se roysvítí kontrolka, ale stejně nikde není yaručeno, že nejakej debílek, kterej neumí parkovat to do tebe nacouvá - ale to není ten hlavní problém...parkovat jsem se naučil a myslím, že odhad už mam dobrej (+-5cm):D.

Ale spíš jde o to, kdzž jedu na luxusních českých silnicích - to bych si to urayil i s tim senyorem :-)))))))

[Editován dne 7/1/05 Neon]

Odesláno

2 Neon: to jsem právě myslel. POkud poletíš 80 km/h po rovné silnici a najednou tam/ jak je to u nás zvykem bude hrb, tak by Ti nepomohlo ani kdyby se Ti rozsvítil maják v kabině a zapnula se lodní siréna ( i když, ta by Tě možná zvedla ze země ):D .Prostě to přeletíš a pak akorát budeš nadávat a sbírat kousky spoileru.

Vzpoměl jsem si, jak jsme s kámošem dělali spoiler- na Fildu se přidával kus druhýho a otočenýho.Vysoustružily se takový ty nosný okrasný tyčky, naleštilo se to, našrouboval se spoiler a když došlo ke slavnostnímu vyjetí z garáže, tak to celý urval při přejezdu prahu u vrat.Prostě pokaždý to vycházelo tak tak, a jak se dal spoiler, tak to bylo moc.Takže půl dne práce v prdeli.Ale poučení velký.:D

Odesláno

Řekl bych že to nemáš tak nízko. Spíš by mě zajímalo jakej máš podvozek. Pokud jen seriovej tak tem je problem. Velký propružení a nárazník na sračku. Já mám nárakník tak asi 5cm nad zemí. Sice občas škrtnu ale díky podvozku to neni nijakk často. (Koni/Eibach) Když jedeš rychle a v nějakym hupu ti to propruží tak je to v háji. Jediný co tě zachrání je tvrdej podvozek. Pokud někde parkuješ nebo jen popojíždíš, tak to musíš poznat že drhneš. Zastavit, spolujezdec přizvedne nárazník, couvnout a najet ze šikma :) :)

Jinak k tomu laminování, já většinou nárazníky zvětšuju ale dá se udělat cokoliv na čemkoliv :) Koukni se na moje fotky (člen ID 11) Jsou tam dva nárazníky který jsem upravoval.

Odesláno

2Honza: Na tvoje fotky jsem koukal, a docela jsem obdivoval, jak to máš nizoučko (hlavně ta fotka na tom poli na nějakém srazu - to je neuvěřitelný). Právě v onom podvozku to vše vězí: nechci ho předělávat - nechci přijít o peugeo?áckej luxus a komfort z jízdy, to bych si mohl pořídit rovnou nejakýho skopčáka jako BMW.

Závěr udělám asi takovej, že to nechám a až to někde urvu, tak se uvidí...

Mimochodem - myslíš, že kdybych se přeci rozhodl jinak (s tím zkrácením), že bych se s tebou Honzo mohl nějak domluvit, že bys mi pomohl, nebo podal užitečný informace;)

Odesláno

jasně, můžem se domluvit na čemkoliv. Teď mám sice práce trochu víc než stíhám zvládat ale dá se cokoliv. S informacema je to těžký. O laminování se dá povídat hodiny a hodiny a vysvětlit všechno , to je v nadlidských silách. Jinak pokud ho budeš chtít zkrátit tak to udělám. V tom nebude problem.

Odesláno

Honzo předem díky moc za ochotu - kdyžtak bych se ozval - kdybych si to rozmislel, nebo urval.

Mimochodem, dnes jsem zjistil, že máš taky ropáka...

Pořád jsem si řikal, že jsem asi nějak divnej, že si nechávám oplastovávit Diesla...

Odesláno

Jasně - teď už to vim taky, ale když jsem to měl nově, tak na mě divně koukali u benzíky - že to mam ve stylu taxi taxi a kupuju naftu.

Ale hlavní je, že je to hezký a funkční (akorát nemůžu závodit):( ale na druhou stranu te je taky tak trochu výhoda......

Odesláno

2 Alí: jo, holt to možný je...samozřejmě, že neškrtám když jedu normálně po rovině a houpe to, ale když je nějaký kolísavý převyšování, tak jsem v tom:D

Ale už to neřešim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...