Neon Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Mám 2 dotazy na \"plas?áky\"... 1) Mám tento spojler (viz obr.) 12 cm nad zemí - neznáte někoho, kdo by ho dokázal zkrátit o ten nižší průduch -> že by tam vznikla jen jedna mlhovka (získalo by se tim tak 5-6 cm) 2) Jak vysoko máte spojlery vy a jaké zkušenosti - např. já jsem za 2 měsíce už asi 10x drhnul :-(( a to si nedokážu představit až pojedu v létě ke kámošúm na chatu kde stojej cesty za h...o [Editován dne 5/1/05 Neon] Citovat
Marlin Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 helemese, tady si nekdo tuni 106 to je ten spojler od Carzone vid? Takovej ten hnusnej, co bych si na auto nedal :P kup si jinej, mas to lepsi. Ale abcyh ti poradil, normalne kus vyriznes a pak to slaminatujes zpet dohromady, nic jineho sloziteho v tom nevidim Citovat
Hadra Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 viz nedávná diskuze nás asi všech co sem chodíme o laminování že.....:D:D:D. Ale jinak na tom nic není., v podstatě to zvládne ÚPLNĚ každej:P Citovat
Guest Ludweek Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 ja v tom vidim 306 ale odbornici na laminovani M+H maj asi lepsi odhad je to pekny spojler a myslim ze to mas jeste pomerne vysoko. osobne bych spojler nechal takovy jaky je...kdyz tak to zvednou vymenou pruzin...respektive vymenou tlumicu Citovat
Hadra Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 A já v tom vidím pežota, jinak jsem neříkal, že vím co to je za auto.A o tom laminování jsem četl svoje v diskuzi a takže bych se do toho asi nepouštěl.... Citovat
Xaverious Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Da se dat takovahle maska na 306 z 95. roku ? Citovat
Neon Odesláno 6. leden 2005 Autor Odesláno 6. leden 2005 To Merlin: Jojo - to je přesně on - takovej ten hnusnej:mad: - taky už bych šel do jinýho - ještě hnusnějšího btw. je to 3O6 - takže Ludweeg je winner... To Xaverious - jako prd - (tyhle masky jsou na jakýkoli (starší) pažouty když vykopneš to ozdobný sání - třeba s BXkem by to bylo horší) - ale na nějakej autech to vypadá spíš hůř, než originál... No jak to tak vypadá, tak to do jara zvedat nebudu (mám z toho řezání strach) a myslim, že tlumiče asi zvednout nepujdou- uvídíme co se stane -v nejhoršim to někde urazim a pořídim si novej :-) Citovat
Dundy Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 A co nejky parkovací senzor, ktery by te pohlidal? Citovat
Neon Odesláno 7. leden 2005 Autor Odesláno 7. leden 2005 Myslim, že já Dundy(ho) chápu - myslí parkovací senzor, abych to neorval při parkování, ale o to mi ani tolik nejde - nad tím už jsem přemýšlel, že dám do lamono spojleru dva drátky a když najedu lechce na obrubník, tak se roysvítí kontrolka, ale stejně nikde není yaručeno, že nejakej debílek, kterej neumí parkovat to do tebe nacouvá - ale to není ten hlavní problém...parkovat jsem se naučil a myslím, že odhad už mam dobrej (+-5cm). Ale spíš jde o to, kdzž jedu na luxusních českých silnicích - to bych si to urayil i s tim senyorem :-))))))) [Editován dne 7/1/05 Neon] Citovat
Hadra Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 2 Neon: to jsem právě myslel. POkud poletíš 80 km/h po rovné silnici a najednou tam/ jak je to u nás zvykem bude hrb, tak by Ti nepomohlo ani kdyby se Ti rozsvítil maják v kabině a zapnula se lodní siréna ( i když, ta by Tě možná zvedla ze země ) .Prostě to přeletíš a pak akorát budeš nadávat a sbírat kousky spoileru. Vzpoměl jsem si, jak jsme s kámošem dělali spoiler- na Fildu se přidával kus druhýho a otočenýho.Vysoustružily se takový ty nosný okrasný tyčky, naleštilo se to, našrouboval se spoiler a když došlo ke slavnostnímu vyjetí z garáže, tak to celý urval při přejezdu prahu u vrat.Prostě pokaždý to vycházelo tak tak, a jak se dal spoiler, tak to bylo moc.Takže půl dne práce v prdeli.Ale poučení velký. Citovat
Honza Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 Řekl bych že to nemáš tak nízko. Spíš by mě zajímalo jakej máš podvozek. Pokud jen seriovej tak tem je problem. Velký propružení a nárazník na sračku. Já mám nárakník tak asi 5cm nad zemí. Sice občas škrtnu ale díky podvozku to neni nijakk často. (Koni/Eibach) Když jedeš rychle a v nějakym hupu ti to propruží tak je to v háji. Jediný co tě zachrání je tvrdej podvozek. Pokud někde parkuješ nebo jen popojíždíš, tak to musíš poznat že drhneš. Zastavit, spolujezdec přizvedne nárazník, couvnout a najet ze šikma :) Jinak k tomu laminování, já většinou nárazníky zvětšuju ale dá se udělat cokoliv na čemkoliv Koukni se na moje fotky (člen ID 11) Jsou tam dva nárazníky který jsem upravoval. Citovat
Neon Odesláno 8. leden 2005 Autor Odesláno 8. leden 2005 2Honza: Na tvoje fotky jsem koukal, a docela jsem obdivoval, jak to máš nizoučko (hlavně ta fotka na tom poli na nějakém srazu - to je neuvěřitelný). Právě v onom podvozku to vše vězí: nechci ho předělávat - nechci přijít o peugeo?áckej luxus a komfort z jízdy, to bych si mohl pořídit rovnou nejakýho skopčáka jako BMW. Závěr udělám asi takovej, že to nechám a až to někde urvu, tak se uvidí... Mimochodem - myslíš, že kdybych se přeci rozhodl jinak (s tím zkrácením), že bych se s tebou Honzo mohl nějak domluvit, že bys mi pomohl, nebo podal užitečný informace;) Citovat
Honza Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 jasně, můžem se domluvit na čemkoliv. Teď mám sice práce trochu víc než stíhám zvládat ale dá se cokoliv. S informacema je to těžký. O laminování se dá povídat hodiny a hodiny a vysvětlit všechno , to je v nadlidských silách. Jinak pokud ho budeš chtít zkrátit tak to udělám. V tom nebude problem. Citovat
Neon Odesláno 9. leden 2005 Autor Odesláno 9. leden 2005 Honzo předem díky moc za ochotu - kdyžtak bych se ozval - kdybych si to rozmislel, nebo urval. Mimochodem, dnes jsem zjistil, že máš taky ropáka... Pořád jsem si řikal, že jsem asi nějak divnej, že si nechávám oplastovávit Diesla... Citovat
Honza Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 Vždy? to máš uplně jedno. Jde o to jak auto používáš a jakym směrem se v tuningu chceš ubírat. Citovat
Neon Odesláno 10. leden 2005 Autor Odesláno 10. leden 2005 Jasně - teď už to vim taky, ale když jsem to měl nově, tak na mě divně koukali u benzíky - že to mam ve stylu taxi taxi a kupuju naftu. Ale hlavní je, že je to hezký a funkční (akorát nemůžu závodit) ale na druhou stranu te je taky tak trochu výhoda...... Citovat
Alííí Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 12 cm a škrtáš? To neni možný, takovej Jeep. Já jsem vepředu 8 cm nad zemí, a v pohodě... Retardéry jakžtakž, ale na chodník už nevyjedu, no. Citovat
Neon Odesláno 14. leden 2005 Autor Odesláno 14. leden 2005 2 Alí: jo, holt to možný je...samozřejmě, že neškrtám když jedu normálně po rovině a houpe to, ale když je nějaký kolísavý převyšování, tak jsem v tom:D Ale už to neřešim Citovat
Honza Odesláno 15. leden 2005 Odesláno 15. leden 2005 No právě to houpání je problem. Alííí tam bude mít asi nějakej podvozek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.